Levan Kenia se vrací do reprezentace. Čeká ho duel s Německem! | SK Slavia Praha
Více

Levan Kenia se vrací do reprezentace. Čeká ho duel s Německem!

PRAHA - Levan Kenia se po dvou letech vrací do reprezentace. To, co si dal před příchodem do Slavie jako jeden ze svých cílů, se mu tak povedlo velmi brzy splnit.
Keniův návrat do reprezentace bude o to pikantnější, že Gruzii čeká kvalifikační duel s Německem, kde Levan Kenia strávil většinu své profesionální kariéry. „Jsem moc rád, že jsem zpět v reprezentaci. A pokud by jsem se i dostal do utkání s Německem, tak by to bylo neuvěřitelné," těší se gruzínský záložník Slavie. 

Gruzii čeká v reprezentační přestávce nejprve přípravný duel s Maltou. Ten se odehraje 25. března v Tbilisi. V hlavním městě je na programu také ostrý kvalifikační duel s Německem, a to 29. března. Gruzie je v kvalifikační skupině D na páté příčce se ziskem tří bodů. Na třetí Německo ztrácí svěřenci trenéra Cchadadzeho čtyři body. Ve skupině zatím porazili jen poslední Gibraltar a účast na mistrovství Evropy není pravděpodobná.

V sobotu debatoval Kenia s fanoušky ve Veleni

Levan Kenia dorazil na výroční schůzi odbočky Odboru přátel ve Veleni krátce po půl druhé a byl vřele fanoušky přivítán. Ti mu chválili jeho krásnou branku, i když mu také říkali, že je velká škoda, že nepřinesla vítězství. Ve fotbale se bohužel takové zápasy stávají. Byli bychom samozřejmě mnohem raději, kdybychom vyhráli 4:3 my. Vedli jsme dva nula, ale soupeři jsme v prvním poločase darovali zbytečně dva góly," vrátil se v úvodu k pátečnímu utkání s Mladou Boleslaví.

Na otázku fanoušků odpovídal německy, jako tlumočník pomohl Michal Dobiáš. Fanoušci si pak pořídili se záložníkem řadu fotografií. 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články