Slávisté pomohli farmě k vítězství | SK Slavia Praha
Více

Slávisté pomohli farmě k vítězství

PRAHA - Slávisté Marek Červenka, Václav Prošek a Martin Berkovec se velkou měrou podíleli na vítězství Admiry, která je farmou Slavie.
Všichni tři svěřenci trenéra Beránka nastoupili za Admiru v základu. Marek Červenka hned ve 12. minutě otevřel skóre zápasu, který využil střelou "z první" pěkný centr z levé strany. Další branku mohl slávistický útočník přidat ve 24. minutě, o pár minut později pro změnu přihrával do dobré pozice Proškovi.

Ten se zatím jen zastřeloval, aby ve 33. minutě navýšil skóre na 2:0. Skóre zápasu uzavřel ve druhé půli pro změnu Marek Červenka. Povedené představení slávistů v dresu kobyliského týmu potvrdil také Martin Berkovec. Slávistický brankář jistým výkonem a hlavně skvělým zákrokem v 87. minutě pomohl Admiře k výhře vychytanou nulou.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články