ZMĚNA: Ve středu proti Vlašimi nastoupí juniorka | SK Slavia Praha
Více

ZMĚNA: Ve středu proti Vlašimi nastoupí juniorka

PRAHA – Ve středu čekají Slavii přípravné duely, do toho prvního s Vlašimí nastoupí nakonec juniorka. Od 18:00 se A-tým představí v německém Aue.
V 10:00 se na UMT v Edenu utká Slavia s Vlašimí, v sešívaném dresu nastoupí nakonec juniorka doplněná o hráče A-týmu. Důvodem je marodka A-týmu, do středečního programu nezasáhnou Simon Deli, Josef Bazal, Tomáš Mičola, Vukadin Vukadinovič nebo Dame Diop.

Od 18:00 se poté představí A-tým v přípravném duelu v Aue. Zápas bude generálkou na druhou Bundesligu pro místní FC Erzebirge Aue. Utkání se hraje na hlavním stadionu v Aue. Pro fanoušky Slavie bude vyhrazen krytý sektor H, vstupenka stojí 5 euro a přímo u sektoru je možno zdarma parkovat.

Adresa stadionu: Erzebirgssadion, Erzgebirgsstadion, Lößnitzer Str. 95, 08280, Aue

V plánovaném utkání juniorky proti Meteoru se představí slávistický A-dorost.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články