Co najdete v dnešním magazínu Poločas? | SK Slavia Praha
Více

Co najdete v dnešním magazínu Poločas?

PRAHA - V magazínu Poločas na zápas s Libercem najdete velký rozhovor s nováčkem v sešívaném dresu Jiřím Bílkem. Pro třicetiletého stopera to bude druhý domácí zápas. „Fanoušci byli úžasní. Moc jsem si to užil a doufám, že si to užili i oni," říká po své první zkušenosti z Edenu Jiří Bílek.
Stoperský „parťák" Martina Latky nebyl pro rozhovor proti Liberci vybrán náhodou. Právě na severu Čech totiž Jiří Bílek strávil jedno ze svých nejpovedenějších angažmá a se Slovanem získal dokonce mistrovský titul. Svůj někdejší klub chce ale v neděli porazit. „Každý zápas chceme vyhrát," říká, ale jedním dechem dodává: „Ale přijdou i horší časy. A na ty se musíme připravit."

Na stránkách Poločasu č. 2 se můžete těšit i na obsáhlý dvojrozhovor s dvěma z hlavních tváří slávistického ženského „doublu" minulé sezony - kapitánkou týmu Blankou Pěničkovou a manažerkou Jaroslavou Rinnerovou-Poláčkovou. Ohlédneme se za přestřelkou juniorky ve Znojmě a plány do sezony poodhalí trenér Slavie U19 Martin Poustka.

Ve statistickém okénku si posvítíme na vstupy Slavie do ligových ročníků. Věděli jste, že dva úvodní zápasy sezony vyhrála Slavia naposledy před sedmi lety? A že u vůbec prvního takového vstupu do samostatné české ligy stál přesně před dvěma desetiletími trenér Miroslav Beránek?

Magazín nezapomene ani na tradiční představení soupeře a jeho největších zbraní nebo ohlédnutí za zápasem s Baníkem a prostor dostane také nejnovější akce fanoušků na sociálních sítích. Už jste narazili na hashtag #avataremkvitezství? A přidali jste se?

Magazín Poločas koupíte za cenu 20 Kč ve Fanshopu v Edenu nebo od kolportérů, kteří se pohybují před stadionem i v ochozech a na tribunách.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články