Juniorka v přípravě - další vítězství | SK Slavia Praha
Více

Juniorka v přípravě - další vítězství

V dalším přípravném utkání porazila juniorka divizní Litvínov 2:1.
V dalším přípravném utkání porazila juniorka divizní Litvínov 2:1. Skóre otevřel ve 22. minutě Ulrich – zatáhl míč po pravé straně a jeho centr skončil za zády překvapeného gólmana. Hosté vyrovnali před přestávkou, po standardní situaci dorážel Routka. Odpověď přišla vzápětí – ve 44. proměnil Kounovský hlavou přesný centr aktivního Ulricha. „V prvním poločase jsme podali velmi dobrý výkon, vytvořili jsme si spoustu brankových příležitostí, nastřelili třikrát tyč. Po přestávce však hra upadla do průměru,“ uvedl trenér Luděk Klusáček.

Slavia B – Litvínov 2:1 (2:1)
Branky: 22. Ulrich, 44. Kounovský – 42. Routka
Sestava Slavie: Cibulka – Budějský, Doležal, Martin Zachariáš, Kamendy (46. Lexa) – Ulrich, Stibůrek, Herda, Kounovský – Bálek, Kukan

Béčko čeká před odjezdem na mládežnický turnaj do Viareggia ještě jeden zápas. Soupeř bude určen později. Výkop je stanoven na čtvrtek od 18:30.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články