Rudolf Skácel se uzdravuje | SK Slavia Praha
Více

Rudolf Skácel se uzdravuje

Zdravotní stav Rudolfa Skácela se začíná obracet k lepšímu. Potíže se zraněným kolenem ustupují. Záložník trénuje naplno a v Blšanech se dnes objevil v přípravném utkání proti domácímu celku. Vedl si nadmíru dobře - vstřelil branku, kterou zajistil Slavii vedení!
Zdravotní stav Rudolfa Skácela se začíná obracet k lepšímu. Potíže se zraněným kolenem ustupují. Záložník trénuje naplno a v Blšanech se dnes objevil v přípravném utkání proti domácímu celku. Vedl si nadmíru dobře - vstřelil branku, kterou zajistil Slavii vedení! „Musím pochválit Karla Pitáka, z pravé strany mi předložil do malého vápna perfektní balón. Ten gól byl asi odměna za můj comeback,“ usmíval se po zápase, který červenobílí vyhráli 3:1.

Zápas zvládl Skácel bez větších problémů. „Kdybych nějaké měl, tak bych do toho nešel. Nastoupili jsme na těžkém terénu, ale myslím, že fotbal se hrál docela kvalitní a prověrka splnila svůj účel.“ Koleno zatím drží. „Dá se říct, že jo. Teď mě samozřejmě trochu bolí, je unavené, ale celkově jsem v pohodě. Chrupavka i vazy jsou v pořádku, je tam asi trochu zánět, ale hlavní je, že to neotéká. Máme dobré doktory.“

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články