Výsledky mládeže: Devatenáctka vede tabulku o šest bodů! | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: Devatenáctka vede tabulku o šest bodů!

PRAHA/EDEN - Slávistická devatenáctka porazila o víkendu Bohemians Praha 1905 a na čele dorostenecké ligy má už šestibodový náskok na druhou Sigmu Olomouc. Třetí Sparta už ztrácí na sešívané jedenáct bodů.
Slavia U19 - Bohemians Praha 1905 1:0 (1:0)
Branka: Mysliveček
Základní sestava: Otáhal - Moglich, Kodr, Pelikán, Fialka - Jankto, Brož- Fotr, Mysliveček, Valenta - Batka

Fotogalerii z utkání najdete na slávistickém Facebooku.


RMSK Cidlina – Slavia U18 1:8 (1:5)
Branky: 16.,30. a 57. Kuchta, 43.,57. a 70. Bezdička, 2. Čapek, 50. Doležal
Sestava: Janalík, Žárský, Broukal, Gilián (46. Červenka), Routek (46. Vender), Kocourek, Čapek (46. Doležal),Pecháček, Pelyak, Kuchta (60. Adaev), Bezdička

Komentář asistenta trenéra Martina Hladíka: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, když hned ve 2. minutě vstřelil branku po rohovém kopu Čapek. Bohužel poté se nám fotbalové příliš nedařilo, kazili jsme spoustu přihrávek a k naší typické kombinační hře jsme se díky těmto nepřesnostem nepřiblížili. I přes náš dnešní slabší výkon jsme si dokázali vytvořit šance a také je dnes bezpečně proměňovat, což nakonec vedlo k vysokému vítězství.


Slavia U17 - Most U17 8:0 (4:0)
Branky: 4 Heřman, 2 Veselý, Pěnkava a Šimůnek
Sestava: Toman(41 Lisa), Schulz( 41 Havlina), Hovorka( 41 Jakab), Husenský, Tichý, Mařík, Badocha, Čermák( 41 Vávra), Šimůnek, Pěnkava(41 Heřman), Veselý(51 Gábor)

Komentář trenéra Miroslava Jíry: Úvodní jarní zápas nám výsledkově vyšel, nikoliv však herně. Oba dva poločasy jsme vstřelili 4 branky a zahráli si všichni kluci stejnou poločasovou zátěž, což je jistě potěšující faktor, nicméně do herní kvality nám toho ještě mnoho chybělo. Zejména v konstruktivním řešení herních situací od obránců a v kvalitě přesných přihrávek jsme měli v dnešním zápase velké rezervy. Pokud chceme hrát kvalitní ofenzivní fotbal, tak se musíme výrazně zlepšit v přechodové fázi a hru zrychlit a především zpřesnit. I v útočných presinkových situacích to ještě nebylo ono a musíme hrát více kompaktně a náročně. Věřím, že v dalším zápase v Jablonci budeme pokračovat ve střílení branek a zápas odehrajeme herně ve větší kvalitě.


Slavia U16 – FK Baník Most U16 3:0 (2:0)
Branky:
Krejdl, Havrda, Souček
Sestava: Přibyl – Kovařík, Pek, Stropek, Padubský (40. Žežulka) – Lauricella (40. Král), Souček, Petrák – Havrda (40. Krištof), Sodoma (40. Novák), Krejdl

Komentář trenéra Martiny Hyského: V utkání jsme byli lepším týmem, soupeře jsme během zápasu nepustili do žádné vážnější šance. Zápas ovlivnily špatné povětrnostní podmínky, foukal silný vítr, což je největší nepřítel fotbalu. V  10.minutě jsme se po pěkné akci po ose Petrák –Lauricella – Krejdl dostali do vedení. V 17. minutě po dobrém presinku přihrál Krejdl nabíhajícímu Havrdovi, a ten utaženou placírkou trefil přesně k levé tyči 2:0. Do poločasu jsme hru kontrolovali, ale nevytvořili jsme si už mnoho brankových příležitostí. V poločase jsme udělali čtyři změny, aby si zahráli všichni hráči připravení k zápasu. Ve druhém poločase byl obraz hry stejný. Měli jsme míč častěji na kopačkách. A v 68. minutě jsme po krásné akci dvojice Souček – Žežulka vsítili třetí gól. Chtěl bych klukům pogratulovat k zisku tří bodů a už se těším na další utkání, které nás čeká v sobotu proti Jablonci.


České Budějovice – Slavia U15 2:1 (1:0)
Branka:
Navrátil
Sestava: Radimský (36. Pochylý) - Kotěra,Mareš,Straka,Douděra,-Schneider,Havránek,Cejnar,- Bílek (49. Samek), David (43. Navrátil), Bielesz (56. Uher)

Komentář trenéra Pavla Vyhnala: K prvnímu utkání jarní sezony jsme zavítali do tréninkového centra Č.Budějovic a za silného větru jsme mohli vidět ve všech směrech vyrovnané utkání.Držení míče,počet střel i počet standartních situací,vše bylo prakticky vyrovnané, domácí ovšem byli produktivnější.Soupeř vystřelil na naši branku sice až v 18. minutě ,ale střela z dobrých 25 metrů skončila v síti. Druhou branku jsme inkasovali na začátku druhé půle ,po zbytečné ztrátě na naši polovině. Snížení na rozdíl jedné branky se nám podařilo v 62 .minutě střídajícím Navrátilem ,který byl ze všech čtyř útočníků určitě nejnebezpečnějším.V 67. minutě jsme promarnili určitě největší šanci zápasu,když Mareš přestřelil branku z malého vápna.Do konce utkání se už nic nestalo a tak tři body zůstali v Budějkách.


České Budějovice – Slavia U14 0:1 (0:1)
Branka:
Nový
Sestava: Svítil – Vaněk (50. Vaska), Drozda, Škarda (36. Perčevič), Slavata – Nový (40. Novák), Valenta, Pek – Hrobník (60. Pátek), Čvančara, Radimský (40. Chocholouš)

Komentář trenéra Rostislava Kohoutka: Hned na úvod jarní části soutěže jsme změřili síly s kvalitním týmem z Českých Budějovic. Musíme sportovně uznat, že soupeř byl lepší v rychlosti, důrazu a síle. Bohužel, my jsme nedokázali využít našich silných stránek a soupeřem jsme se nechali zatlačit, někdy až na vlastní brankovou čáru. Naše štěstí bylo, že soupeř nedokázal využít žádnou ze svých 100% příležitostí. Na druhou stranu musíme kluky pochválit za maximální obětavost a efektivitu v zakončení. Z minima jsme vytěžili maximum. Rádi bychom vyzvedli a zároveň měli prohloubit několika-minutové pasáže, kde jsme se dokázali prokombinovat na útočné polovině skoro až do zakončení. Tyto dominantní prvky by jsme se měli snažit zvýraznit, abychom více kontrolovali hru a dominance v utkání byla na naší straně. Děkujeme soupeři za kvalitní utkání, rodičům za podporu a hráčům za přístup k zápasu.


Slavia U13 – Příbram U13 7:7 (3:3)
Branky:
Krobot 2, Bárta, Blažíček, Brojo, Vlček, Zeronik

Komentář trenéra Jiřího Petroviče: V prvním jarním kole jsme přivítali na domácím hřišti vždy houževnatého soupeře z Příbrami. Soupeř přijel s tradiční taktikou hrát z velmi zabezpečené obrany, na které se podílí celý tým a dopředu se prosazovat dlouhými nákopy z obranných pozic na své rychlé útočníky. My jsme vstupovali do zápasu s jasnými cíli, tedy hrát aktivní ofenzivní fotbal, s neustálým tlakem začínajícím u soupeřovi branky. Vstup do zápasu se nám povedl na jedničku, když jsme ihned z rozehrávky a pohledné křídelní akci vedli 1:0. Příbram bohužel brzy na druhé straně srovnala a od té doby jsme, co se týče výsledku, hráli velmi vyrovnaný zápas. Na jedné polovině hřiště se nám dařilo hrát velmi rychle, z křídelních prostorů jsme posílali jeden centr za druhým, což bohužel k naší smůle ne vždy skončilo brankou. Na druhé polovině byla aktivnější Příbram, to ale hlavně díky našim chybám v rozehrávce, kdy jsme se dostávali sami pod tlak. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, soupeř držel s naším tempem krok a ke konci zápasu se dostal díky našim individuálním chybám v obraně do vedení. Vyrovnání nám přinesly v závěru až dvě penaltové situace. Bohužel se nám v poslední době nedaří udržet disciplinovanost na hřišti, neplní se zadané základní pokyny od realizačního týmu, jsme pomalí a bez pohybu v přechodové fázi s tristním zakončením, slabí v osobních soubojích a vytváříme neuvěřitelné individuální chyby v obraných situací. To vše potom spěje k tomu, že nejsme na hřišti dominantní a nejsme schopni zápas držet ve vlastní režii. Často se nám v poslední době také stává, že někteří více mluví v kabině a na sociálních sítích, než potom předvedou na hřišti.


SK Slavia Praha U12 - 1.FK Příbram 20:1 (8:1)
Branky:
5 Kulhavý, 3 Toula, 3 Hroník, 3 Linhart, 2 Exner, Štětka, Kopáček, Chalupa, Starý

Komentář trenéra Martina Hladíka: Zápas v těžkých deštivých podmínkách jsme zvládli velmi dobře. Velmi dobrého soupeře jsme postupem času stále více přehrávali a byla k vidění řada velmi dobrých individuálních výkonů. Zápas jsme zaslouženě vyhráli a všichni hráči zaslouží za přístup a předvedenou hru velkou pochvalu.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články