Jaromír Šeterle končí ve funkci generálního ředitele | SK Slavia Praha
Více

Jaromír Šeterle končí ve funkci generálního ředitele

EDEN - Jaromír Šeterle skončí ke dni 14. března 2014 ve funkci generálního ředitele společnosti SK Slavia Praha – fotbal a.s. Stane se tak po vzájemné dohodě obou stran.
„Ve vedení společnosti jsme se v poslední době názorově rozcházeli při způsobu řešení některých procesů a situací. To se někdy stává v životě i v byznyse. Slavii přeji klidné dokončení letošní ligové sezony a úspěch v závěrečných kolech Poháru České pošty,“ uvedl Jaromír Šeterle.

„I když jsme se dohodli, že ve spolupráci nebudeme pokračovat, rozcházíme se v dobrém. Rád bych mu za jeho profesionální práci pro Slavii poděkoval a do další životní etapy popřál všechno nejlepší,“ doplnil předseda představenstva Adam Řebíček.

Jaromír Šeterle přišel do Slavie v červnu 2013, kdy ve funkci nahradil Zbyňka Kusého. 

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články