Vstupenky na první jarní domácí zápas s Duklou! | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na první jarní domácí zápas s Duklou!

EDEN – Přijďte slávisty podpořit v prvním jarním domácím zápase! Ukažte novým posilám, jak skvělá je atmosféra na domácím hřišti v Edenu!
V pátek 28. února čeká Slavii první jarní domácí zápas – malé pražské derby s Duklou Praha. Začátek zápasu je ve 20:15 hodin. Ve stejný den hrají svůj domácí zápas také hokejisté Slavie v O2 Areně. Utkání s Třincem začíná už v 17:30 hodin. Fotbalová i hokejová Slavia připravily společně pro fanoušky nejen slevu 50 procent na jeden ze zápasů, ale i přepravu autobusy zdarma z O2 Areny do Edenu!

Vstupenky na zápas s Duklou

Předprodej vstupenek na utkání Slavie s Duklou odstartoval už ve středu 19. února! Vstupenka stojí od 160 do 310 korun (záleží na sektoru). Na nákup vstupenky můžete využít tradiční slevy. Vstupenky můžete zakoupit jak na pokladnách v Edenu, tak na internetu na stránkách ticketportal.cz zdePředprodej na hokejové utkání Slavie s Třincem běží na internetu už od začátku sezony, na pokladnách O2 Areny jsou vstupenky k dostání od 10. února.

Jak uplatnit slevu na hokej

Vstupenku se slevou 50 procent na hokej si fanoušci mohou zakoupit pouze na pokladnách O2 Areny do jakéhokoliv sektoru po předložení platné permanentní vstupenky na fotbal nebo jednorázové vstupenky na zápas Slavia vs Dukla. Pro permanentkáře bude v O2 Areně vyhrazena jedna pokladna, majitelé jednorázových vstupenek mohou slevu využít u jakékoli pokladny. Padesátiprocentní sleva se nevztahuje na dětské vstupenky.

Jak uplatnit slevu na fotbal

Vstupenky se slevou 50 procent na fotbal budou k dispozici do všech sektorů od středy 19. února pouze v předprodeji na pokladnách v Edenu. V den zápasu tři čtvrtě hodiny před výkopem (tedy od 19:30 hodin) bude vyhrazena na nákup zlevněných vstupenek pro majitele hokejových permanentek nebo jednorázových vstupenek z hokejového zápasu s Třincem už jen jedna pokladna, kde se budou kvůli rychlejšímu odbavování návštěvníků prodávat zlevněné předtištěné vstupenky do sektoru 112. I proto doporučujeme využít možnost koupit si vstupenku s předstihem! Můžete si vybrat nejen místo, ze kterého budete fotbal sledovat, ale také můžete využít bezplatnou autobusovou dopravu. Upozorňujeme, že padesátiprocentní sleva se nevztahuje na dětské vstupenky a není možné ji využít pro nákup vstupenky do sektoru hostů.


Přeprava fanoušků z Vysočan do Edenu

V 19:45 hodin budou u stanice metra Českomoravská připraveny 4 autobusy označené logem Slavie, které fanoušky převezou k fotbalovému stadionu. Do autobusů budou vpuštěni pouze fanoušci s platnou vstupenkou na utkání Slavie s Duklou nebo s fotbalovou permanentkou. Autobusy odjíždí od O2 Areny deset minut po skončení hokejového utkání, nejpozději však v 19:55 hodin, aby se fanoušci stihli přepravit na začátek fotbalového zápasu. V případě prodloužení, respektive samostatných nájezdů, budou autobusy odjíždět postupně podle zájmu diváků.

Ostatním divákům, kteří nevyužijí možnosti předprodeje vstupenek na utkání Slavie s Duklou nebo nejsou držiteli fotbalové permanentky, doporučujeme využít linku 136, která odjíždí od autobusové zastávky Nádraží Libeň. Autobus jede přímo na zastávku Slavia, jízda trvá zhruba 20 minut.

Otevírací doba pokladen v Edenu:

Středa 19. února: 13:00 – 18:00
Pátek 21. února: 12:00 – 18:00
Pondělí 24. února: 12:00 – 17:30
Úterý 25. února: 12:00 – 17:30
Středa 26. února: 13:00 – 19:00
Čtvrtek 27. února: 12:00 – 17:30
Pátek 28. února: 9:00 – konec zápasu 

Zakoupit si také stále můžete za výhodnou cenu jarní permanentku na domácí zápasy Slavie v Edenu. Kompletní info o výhodách jarních permanentek najdete zde 

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články