Novou posilou do obrany Jihoafričan Keegan Ritchie | SK Slavia Praha
Více

Novou posilou do obrany Jihoafričan Keegan Ritchie

PRAHA/EDEN – Slavia hlásí posilu do obranných řad. V úterý ráno byla dotažena jednání s Jihoafričanem Keeganem Ritchiem, který s klubem podepsal smlouvu na čtyři a půl roku.
Ritchie spolu s další posilou Damienem Boudjemaou absolvoval v pondělí odpoledne testy na FTVS a v úterý dopoledne po podpisu smlouvy odletěl do Turecka, kde se zapojí do herního soustředění A-týmu.

„Jsem rád, že jsem ve Slavii, je to můj první klub v Evropě. Budu se snažit udělat všechno pro tým a doufám, že klub během jara vylepší svou pozici,“ řekl po podpisu smlouvy Ritchie.

„Doufám, že budu pro tým co největší posilou. Slavia je jeden z nejstarších a nejtradičnějších klubů v zemi a doufám, že ho brzy dostaneme na vrchol,“ dodal Ritchie.

S oběma novými posilami odletěl do Turecka i sportovní ředitel Slavie Karol Kisel. „Jsem moc rád, že se nám po dlouhých jednáních podařilo Keegana Ritchieho přivést do Slavie. Smlouva byla podepsána na čtyři a půl roku,“ komentoval Kisel příchod jihoafrického obránce.

Třiadvacetiletý levý obránce
Keegan Ritchie se narodil v Albertonu v Jihoafrické republice. V mládežnických letech působil Keegan Ritchie postupně v týmech SuperSport United juniors, Lusitano FC, Young Birds (rezerva Moroka Swallows). V roce 2009 se dostal do A týmu Moroka Swallows, odkud po dvou letech přestoupil do největšího jihoafrického klubu Kaizer Chiefs. 

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články