ONLINE: Slavia bojuje s Varnsdorfem o postup do čtvrtfinále poháru | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia bojuje s Varnsdorfem o postup do čtvrtfinále poháru

PRAHA/EDEN - Slavia bojuje od 18 hodin s Varnsdorfem o postup do čtvrtfinále domácího Poháru České pošty. Z prvního zápasu si sešívaní ze severu Čech přivezli bezbrankovou remízu.
Do odvetného utkání nebude moci kvůli problémům s tříslem nastoupit Ondřej Petrák, trenér Koubek tak musel lehce pozměnit rozestavení, jako jediný defenzivní záložník se představí Marcel Gecov, před ním nastoupí vedle sebe Lička s kapitánem Kiselem, na hrotu útoku stejně jako v minulých zápasech Martin Juhar. Do základní sestavy se po zranění vrací Tomáš Mičola, který na pravé straně zálohy vystřídá Václava Proška.

Slavia nastoupí v této sestavě: Rakovan - Dostál, Škoda, Dobrotka, Neves - Gecov - Mičola, Lička, Kisel, Nitrianský - Juhar.
Lavička náhradníků: Řehák - Škutka, Čonka, Koreš, Bazal, Zmrhal, Prošek.


Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články