ONLINE: Slavia usiluje o první výhru na Julisce se změnami v sestavě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia usiluje o první výhru na Julisce se změnami v sestavě

PRAHA/JULISKA - Slavia hraje v rámci čtvrtého kola Gambrinus ligy na Julisce proti Dukle. Skončí první pražské derby této sezony bezbrankovou remízou, stejně jako předchozí čtyři zápasy sešívaných s Duklou? Sledujte online přenos na slavia.cz!

V utkání si svou soutěžní premiéru v dresu A týmu připisuje Petr Kolařík, který doplní ve stoperské dvojici Milana Bortela. Ondra Petrák se posunul do středové řady místo Marcela Gecova. Matúše Čonka nahradil Martin Dostál, který na levém beku nastoupil při výhře v Plzni 0:1. V útoku sešívaných bude operovat Milan Škoda. Poprvé v základní sestavě si také zahraje Vojtěch Štěpán.

Sestava Slavie proti Dukle: Černý - Nitrianský, Kolařík, Bortel, Dostál - Petrák, Zmrhal - Štěpán, Kisel, Juhar - Škoda.

Lavička náhradníků: Rakovan - Čonka, Gecov, Koreš, Hurka, Škutka, Fenin.

ONLINE PŘENOS V RÁMCI SLAVIA.CZ NAJDETE ZDE.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články