Výsledky mládeže z víkendu 23. a 24. března | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže z víkendu 23. a 24. března

PRAHA/EDEN – Přinášíme vám výsledkový servis mládežnických týmů Slavie z uplynulého víkendu (23. a 24. března 2013).

U19

Devatenáctka sehrála svůj zápas na půdě poslední Opavy už v pátek a po nevydařeném derby se Spartou se jí nepovedl ani zápas ve Slezsku. Slavia prohrála 0:1 a v tabulce se tak propadla na páté místo. Stále má ale zápas proti Mladé Boleslavi k dobru a ztráta na druhou příčku činí pouhé dva body.


SFC Opava – Slavia U19 1:0 (0:0)
Slavia: Voska – Prosek, Hudeczek (70. Fotr), Pelikán, Bejbl – Duga, Brož (61. Souček), Verner – Sodoma (61. Červený), Liška, Peterka

U18

Slavia U18 – Kolín U19 3:1 (1:1)
Branky: Batka 2, Rejka
Slavia: Soukup - Fialka (45. Kadavý), Maršálek, Moglich, Rejka - Souček, Kreuzer, Bareš (60. Hosnedl) - Zdichynec, Batka, Vitarigov (45. Bolina)

U17

Bohemians 1905 – Slavia U17 1:1 (0:1)
Branka: 33. Fotr
Slavia: Janalík, Žárský, Broukal, Gilián, Pelyak, Jankto, Pecháček, Šimůnek, Doležel (65. Bezdička), Fotr, Kubec (41. Kocourek)

Komentář trenéra Petra Karocha:
„Druhý jarní zápas v zimních podmínkách jsme absolvovali na Šeberově. Do utkání jsme vstoupili vlažně a soupeř nás svým nasazením předčil. Nedařila se nám rozehrávka, kombinace a sbírání odražených míčů. Postupem času se hra vyrovnala a ve 33. minutě jsme šli po brance Fotra do vedení. Ve druhé půli jsme inkasovali po autovém vhazování ve 46. minutě vyrovnávací branku. Poté jsme byli lepším týmem a vytvořili si po pěkných kombinacích řadu šancí, které se nám však nepodařilo úspěšně zakončit. Soupeř hrozil pouze ze standardních situací a autových vhazování.“

U16

Bohemians 1905 – Slavia U16 0:3 (0:1)
Branky: Čapek D., Pěnkava J., Veselý L
Slavia:
Čapek D., Hovorka P., Jakab J., Mařík T., Písačka M., Slezák T., Havlina D., Heřman J., Veselý L. (Kadavý F., Pěnkava J., Schulz V., Vávra P.,Skuhravý R.)

Komentář trenéra Miroslava Jíry:
Vršovické derby jsme zvládli výborně a zaslouženě vyhráli
„Na Šeberově se hrál za silného větru od začátku bojovný fotbal plný osobních soubojů. Kluky jsem upozorňoval, že musíme hrát s velkým nasazením a hned od začátku vyvinout na soupeře tlak. To hráči plnili výborně a aktivním presinkem jsme domácí k ničemu výraznému nepouštěli. Po zásluze jsme se dostali do vedení, díky skvělé střele Veselého ze střední vzdálenosti v 19. minutě.
Druhý poločas se hrál vyrovnanější fotbal, domácí výrazně přidali, ale branky dávali opět jen sešívání. V 56. min. po jedné minutě na hřišti se dostal po centru Tichého do koncovky Pěnkava a zvýšil již na 2:0. Výhru pak pečetil po krásné individuální akci v 76. min. Čapek, který si po pasu Jakaba položil brankáře a upravil tak skóre na konečných 3:0 pro sešívané. Kluci odehráli derby přesně tak, jak jsem si představoval a zaslouženě po taktickém výkonu vyhráli.“

U15

Prachatice – Slavia U15 0:10 (0:6)
Góly: Bucha 3 , Vejvar 2 , Turyna , Husenský , Krejdl , Novák , Kovařík

U14

Prachatice – Slavia U14 1:9 (1:3)
Góly: Sodoma 5x, Šusta 2x, Straka, Cejnar

Komentář trenéra Vasila Boeva:
Pohodlné vítězství v Prachaticích
K druhému jarnímu mistráku jsme zavítali do Prachatic. Vzhledem k tomu, že příští týden jedeme na turnaj do Francie, rozhodli jsme se vyzkoušet trochu jiné rozestavení než naše klasické 3-4-3. Hráli jsme systémem 3-5-2. I když jsme na to měli jen dva tréninky, kluci rychle pochopili, co chceme hrát, pouze občas jsme dělali chyby v obsazování soupeře. Zápas jsme ovládli od samého začátku a pohodlně jsme zvítězili. První gól jsme dali hned ve čtvrté minutě. Celý zápas jsme drželi balón na svých kopačkách, kombinovali jsme a útočili tak, jak jsme chtěli. Dali jsme devět gólů a ještě jsme mnoho šancí neproměnili. Prachatice se celý zápas snažily jen bránit a zavírat prostory na své polovině. Jediné co mne mrzí, je inkasovaný gól. Opět jsme dostali branku z přímého kopu po chybě gólmana, který si špatně postavil zeď a následně se sám špatně postavil.

U13

Slavia U13 – Bohemians 1905 5:7 (4:3)
Góly: Andrej D., Pek J., Radimský M., Slavata D., Vít M

U12

Slavia U12 – Bohemians 1905 19:3 (12:1)
Góly: Vlček 4, Gabriel 3, Kubiš 3, Marhoul 2, Blažíček, Brojo, Eichler, Křišťan, Mašek, Vít, Zeronik
Asistence: Brojo 5, Martinec 4, Zeronik, 4, Hroník 2, Vlček 2, Gabriel, Jaroš, Mašek, Vít, Walter

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články