Soutěže na Liberci - Volvo na víkend nebo PS3 | SK Slavia Praha
Více

Soutěže na Liberci - Volvo na víkend nebo PS3

PRAHA/EDEN – I ze zápasu s Libecem můžete odejít s herní konzolí PlayStation 3 od Sony, voucherem na zapůjčení auta s plnou nádrží na celý víkend od Autopalace Spořilov nebo volnými vstupenkami do multikina Premiere Cinemas! Zúčastněte se poločasových soutěží!
O poločasové přestávce proběhne tradiční penaltový rozstřel mezi fanoušky, hlavní výhrou bude tentokrát herní konzole Sony PlayStation 3! Soutěž o automobil Volvo na víkend bude probíhat v populárních „nožičkách“. Každý z účastníků dostane k dispozici míč a jeho úkolem bude předvést co nejvíce „nožiček“ za sebou. Fanoušek, který udělá nejvíce nožiček, získává Volvo na víkend s plnou nádrží od partnera Slavie Autopalace Spořilov.

Jak se do soutěže přihlásit?

Soutěž bude probíhat tradičním způsobem během prvního poločasu. Po celých 45 minut můžete posílat přihlašovací SMS, ve které stačí uvést pouze označení SKS a vaše jméno a přímení. Tvar: SKS mezera JMENO mezera PRIJMENI, příklad: SKS mezera JAN mezera NOVAK. SMS posílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 Korun včetně DPH.

Pokud se do soutěže dostanete, přijde vám potvrzovací sms, ve které bude také napsáno, jestli budete soutěžit o PlayStation 3 nebo Volvo na víkend s plnou nádrží.

Jak vyhrát PlayStation 3?

Pět vybraných účastníků dostane potvrzující textovou zprávu a přijde po skončení prvního poločasu k bráně u Tribuny SEVER (u slávistického kotle), kde si je vyzvedne hlasatel. O hlavním výherci rozhodnou pokutové kopy. Ty se kopou vyřazovacím způsobem, kdo nedá pokutový kop, automaticky vypadává ze hry, do dalšího kola postupují ti, kteří penaltu promění.

Jak vyhrát auto na víkend?

Pět vybraných účastníků dostane potvrzující textovou zprávu a přijde po skončení prvního poločasu k bráně u Tribuny SEVER (u slávistického kotle), kde si je vyzvedne hlasatel. Každý z účastníků dostane k dispozici míč a jeho úkolem bude předvést co nejvíce „nožiček“ za sebou. Fanoušek, který udělá nejvíce nožiček, získává Volvo od Autopalace Spořilov na víkend s plnou nádrží!

Pokud se vám nepodaří zvítězit ani v jedné ze soutěží, nesmutněte! Pro každého z účastníků má Slavia po dvou volných vstupenkách do multikina Premiere Cinemas v Hostivaři!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články