Vychází Poločas s Marcelem Gecovem | SK Slavia Praha
Více

Vychází Poločas s Marcelem Gecovem

PRAHA/EDEN – V sobotu odpoledne se můžete těšit nejen na domácí souboj Slavie s úřadujícím mistrem ligy z Liberce, ale tradičně i na nové číslo magazínu Poločas.

V Poločase č. 10 najdete velký rozhovor s Marcelem Gecovem nejen na téma srovnání Slavie s Fulhamem a Gentem. „Náš kotel je fantastický! Přiznám se, že jsem ani netušil, že jsou takhle dobří, opravdu musím říct, že fandí skvěle a umí udělat super atmosféru. O tom by měli novináři psát nebo komentátoři mluvit, udělat tomu reklamu,“ říká slávistický záložník, když dojde na téma atmosféry v ochozech.


A měl Marcel Gecov vždy jasno o své kariéře fotbalisty? „Když se nad tím zamýšlím, je zázrak, že mám nějakou fotbalovou kariéru za sebou. Neměl jsem odmala úplně vlohy, že bych se stal dobrým vrcholovým sportovcem. Ještě v B žácích jsem v běhu skončil jako poslední ještě za gólmanem,“ prozradil pětadvacetiletý hráč, který má za sebou kromě Fulhamu a Gentu angažmá i v dresu našeho sobotního soupeře – Slovanu Liberec.

Skácel, Berkovec a Bican

Dále s v aktuálním Poločase můžete těšit na ohlédnutí za všemi zahraničními působišti v podání Rudy Skácela nebo na rozhovor s brankářem Martinem Berkovcem, který nedávno podstoupil operaci zraněného ramene a čeká ho zhruba dvouměsíční rekonvalescence. Připomeneme také odhalení bigboardu Pepiho Bicana na průčelí stadionu v Edenu a jeho křest a výstavu Bicanových trofejí za účasti syna legendy pana Ivana Bicana.

V pohledu do historie připomeneme slavné sestavy sešívaných a společně se podíváme na besedy odboček Odboru přátel, na které zavítali i hráči a členové realizačního týmu Slavie. Ve stálé rubrice Putování zeměmi Koruny české za odbočkami OP se spolu s dr. Dobiášem vydáme do jižních Čech a na Vysočinu. I v těchto líbezných krajích žijí slávisté!

V prodeji nově přímo na tribunách!

Přílohou magazínu Poločas je jako obvykle velký plakát, na kterém tentokrát najdete podepsanou fotografii Rudy Skácela! Magazín Poločas koupíte v den utkání s Libercem (16. března 2013) ve Fanshopu Slavie v Edenu, na označených stáncích s občerstvením v koridorech pod tribunami, u kolportérů označených vestou s nápisem „Slávistický Poločas“, kteří se budou pohybovat kolem stadionu, nebo na sekretariátu Fanklubu.

Kolportéři se nově budou pohybovat i přímo na tribunách během zápasu. Pokud si tak magazín nestihnete koupit před utkáním, dostane se v jeho průběhu přímo k vám. Cena magazínu je 20 Korun a výtěžek pomáhá podporovat slávistickou mládež.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články