Trenér Rada: Snad se nám zvedne sebevědomí | SK Slavia Praha
Více

Trenér Rada: Snad se nám zvedne sebevědomí

BRNO – Slavia vyhrála v Brně 1:0 a přerušila tak dlouhou sérii bez výhry na půdě soupeře.
Trenér Petr Rada byl po zápase rád za to, že sešívaní po více než roce a půl zvítězili na půdě soupeře. „Já jsem spokojen ani ne tak s výkonem, ale hlavně s tím, že jsme prolomili dlouhou sérii bez venkovní výhry. Navíc v Brně, kde se Slavii dlouhodobě nedaří,“ komentoval po utkání trenér Petr Rada.

„Během první půle se hra odehrávala hlavně ve středu pole, šance nebyla prakticky ani na jedné straně. S první půli jsem z naší strany nebyl spokojený, hráčům jsem o přestávce vyčinil,“ přidal slávistický kouč.

„Myslím si, že ve druhé půli jsme si to vzali k srdci. Více jsme bojovali, více jsme se tlačili dopředu a dostali se i do vedení,“ těšilo trenéra našeho klubu. „Nevyužili jsme bohužel naše další možnosti nebo náznaky, takže se hrálo až do konce vabank, kdy domácí stupňovali svůj tlak a my jsme z brejků nic nevytěžili,“ pokračoval trenér Slavie.

„Pro mě je velmi důležité to, že jsme získali tři body a přerušili jsme tu nepříjemnou venkovní sérii. Věřím tomu, že se hráčům do příštích zápasů zvedne potřebné sebevědomí,“ hledí slávistický kouč nejen k nadcházejícímu utkání s Libercem, který se v Edenu hraje v sobotu 16. března od 15:40.

Petr Čuhel: Nebyli jsme aktivnější


"Chtěli jsme bodovat, být doma aktivnější, což se nám nepodařilo. Nebylo moc šancí, dostali jsme hloupý gól. Třetí jarní porážka znamená špatný vstup do sezony," hodnotil zápas domácí trenér Petr Čuhel.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články