Los Poháru UEFA: Besiktas Istanbul! | SK Slavia Praha
Více

Los Poháru UEFA: Besiktas Istanbul!

V osmifinále Poháru UEFA narazíme na první tým turecké ligy Besiktas Istanbul. Náš soupeř přešel ve třetím kole přes slavné Dynamo Kyjev – doma vyhrál 3:1, na Ukrajině ve čtvrtek remizoval 0:0.<br> Hracími dny jsou čtvrtky 20. a 27. února, začínáme na Strahově. V Nyonu se dnes losovalo i čtvrtfinále – v případě vyřazení tureckého celku nás čeká lepší z dvojice Lazio - Krakov.
V osmifinále Poháru UEFA narazíme na první tým turecké ligy Besiktas Istanbul. Náš soupeř přešel ve třetím kole přes slavné Dynamo Kyjev – doma vyhrál 3:1, na Ukrajině ve čtvrtek remizoval 0:0.
Hracími dny jsou čtvrtky 20. a 27. února, začínáme na Strahově. V Nyonu se dnes losovalo i čtvrtfinále – v případě vyřazení tureckého celku nás čeká lepší z dvojice Lazio - Krakov.

„Dostali jsme už třetí mužstvo, které je ve formě, bohužel,“ prohlásil v reakci na los trenér Miroslav Beránek. „Šance? Předem jsou vždy padesát na padesát. Začínáme shánět informace. Ale turecký fotbal šel v poslední době hrozně nahoru, v osudí byl ještě Denizlispor. To hovoří samo za sebe. V žádném případě však nejsme poraženi předem,“ pokračoval kouč. K faktu, že se úvodní duel odehraje v Praze, poznamenal: „Třikrát jsme začínali venku a šli jsme dál, teď si role prohodíme. S tím se nedá nic dělat, beru to jako fakt.“ Slavia by v případě postupu narazila nejspíš na Lazio, které je v dvojzápase s Krakovem jasným favoritem. „Tak na to neříkám vůbec nic. Ještě jsme nevyhráli a Lazio také ne. Před námi je Besiktas.“

http://www.bjk.com.tr

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články