Slávistický advent: Hledej po ČR Hvězdu na správném místě! | SK Slavia Praha
Více

Slávistický advent: Hledej po ČR Hvězdu na správném místě!

PRAHA - V návaznosti na výročí 120 let od založení Slavie a oslavy tohoto jubilea, které vyvrcholily 27. ledna v Národním divadle, přichází Slavia s billboardovou kampaní.
A my pro vás máme soutěž pod názvem „Slávistický billboardový advent“. Proč zrovna advent? Protože do prvního domácího jarního zápasu s Mladou Boleslaví zbývají téměř přesně čtyři týdny.

Prakticky po celé České republice jsou na slávistických billboardech vidět známé osobnosti, které červenobílé barvy hájily, reprezentovaly nebo jim fandí. Na obrovských plakátech najdete například Vladimíra Šmicera, Miroslava Ondříčka, Jana Kodeše nebo Jana Pirka.

Úkol zní jasně – najít těchto billboardů a osobností po naší zemi co nejvíce, vyfotit se u nich a fotografii nám zaslat prostřednictvím emailu soutez@slavia.cz nebo můžete obrázky také vkládát na Facebook, a to na zeď této události. Uzávěrka je každou neděli ve 12 hodin. Před poslední nedělí ale posílejte fotografie do soboty 2. března do 18 hodin.

Protože se jedná o „slávistický advent“, máme pro vás připraveny čtyři ceny. Každou neděli (10., 17., 24. února a 3. března) vyhodnotíme nejlepší sběratele pro daný týden. Fanouška, který nám pošle nejvíce svých fotografií u slávistických billboardů na různých místech, vždy odměníme (při shodném počtu fotografií záleží na tom, kdo je zaslal nebo vložil první).

Cena pro neděli 10. února: Slávistická čepice + 2 vstupenky na domácí zápas s M. Boleslaví

Cena pro neděli 17. února: Slávistická šála + 2 vstupenky na domácí zápas s M. Boleslaví

Cena pro neděli 24. února: Originální hráčský dres ze sezony 2011/2012 + 2 vstupenky na domácí zápas s M. Boleslaví

Uzávěrka pro poslední neděli bude den před utkáním Slavia – Mladá Boleslav (3. března). Samotný výherce celé čtyřtýdenní soutěže bude představen na tomto utkání a obdrží originální hráčský dres a předplatné časopisu Maxim.

Pokud předání samotného „vítězného šeku“ na hrací ploše během zápasu nestačí, máme pro výherce ještě speciální cenu – nový vedoucí A mužstva Standa Vlček uvaří pro vítěze kávu v prostorách šatny Slavie, po kterých ho také provede.

Pokud tedy nevyhrajete po prvním týdnu soutěže, máte pořád šanci získat hlavní cenu. Ta se totiž jako jediná počítá pro nejaktivnějšího soutěžícího během celé soutěže. V neděli 10. února, 17. února a 24. února budeme vyhlašovat nejlepší soutěžící vždy jen za jeden uplynulý týden.

Upozornění: Billboardy se nachází i u dálnic a silnic I. třídy, kde však z bezpečnostních důvodů nedoporučujeme zastavovat.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články