Soustředění v Beleku začalo | SK Slavia Praha
Více

Soustředění v Beleku začalo

CORNELIA DIAMOND/BELEK – Krátce po sedmé hodině večer přistálo letadlo se slávistickou výpravou na letišti V Antalyi.
Hráče červenobílého celku přivítalo typické jarní počasí, i večer se rtuť teploměru pohybovala kolem osmnácti stupňů Celsia. 


Po zhruba půlhodinové cestě autobusem dorazila výprava se třiadvaceti hráči a členy realizačního týmu do Beleku. Domovem slávistů se na deset dnů stal Hotel Cornelia Diamond Golf Resort and Spa. 


Slávistický tým není jediným fotbalovým celkem, který využívá zázemí špičkově zařízeného hotelu. Spolu se slávisty jsou zde na soustředění například i fotbalisté Zenitu Petrohrad nebo Bate Borisov. 


V pondělí dopoledne čeká slávisty v Beleku první herní trénink. V půl desáté tamního času hráči vyrazí na nedaleké hřiště. 


Hráči Slavie na soustředění v Beleku: 

Brankáři: Kamil Čontofalský, Matej Rakovan. 

Obránci: David Hubáček, Milan Nitrianský, Matúš Čonka, Martin Dostál, Martin Dobrotka, Martin Juhar, Milan Bortel. 

Záložníci: Karol Kisel, Marcel Gecov, Štěpán Koreš, Ondřej Petrák, Viktor Šimeček, Martin Hurka, Luboš Tusjak, Tomáš Mičola, Robert Hrubý, Jaromír Zmrhal. 

Útočníci: Milan Škoda, Jan Vošahlík, Martin Fenin, Dávid Škutka.


První zápas čeká slávisty v Beleku ve středu 6. února s Wislou Krakow. Výkop je v 15 hodin místního času. 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články