Milan Škoda: Spokojenost je, ale… | SK Slavia Praha
Více

Milan Škoda: Spokojenost je, ale…

Ohlasy po vítězném utkání ve finále Tipsport ligy - Milan Škoda a trenér Petr Rada.
BEROUN/PRAHA - Milan Škoda vstřelil ve finále Tipsport ligy branku, výsledky v přípravě ale nepřeceňuje. „V létě jsme také téměř všechno vyhráli," varuje slávistický útočník.

„Jsme rádi, že se nám povedlo Tipsport ligu vyhrát, i když směrem k lize to samozřejmě nic neznamená. Je to však příjemné. Když už jsme se dostali až do finále, tak jsme chtěli vyhrát. Spokojeni samozřejmě jsme,“ hodnotil utkání střelec z finálového zápasu a zároveň varuje:

„My výsledky v přípravě nepřeceňujeme. V létě jsme prakticky také všechno vyhráli a jak to potom vypadalo na podzim. To bychom samozřejmě nechtěli opakovat. Přesto jdeme v přípravě do každého zápasu s tím, že chceme vyhrát,“ přidal slávistický útočník a v poslední době někdy i stoper.

Slavia se s Olomoucí utká hned v prvním jarním kole. Spojitost s dnešním zápasem v tom ale Milan Škoda nevidí. „Ne, určitě ne. To nemá s ligou nic společného,“ zakončil Škoda.

Trenér Rada: Budeme se soustředit na to, abychom se připravili na jaro

„Turnaj měl svou kvalitu, účastnily se ho dobré týmy jak z první ligy, tak z druhé. Chodili i diváci, kteří viděli kvalitní zápasy, navíc byl i přenos v televizi,“ těšilo trenéra Slavie Petra Radu.

Během přípravy nastupují za áčko také hráči z juniorky jako Hrubý nebo Šimeček. „Příležitost dostali i kluci z juniorky. Překvapili nás, je dobře, že s námi byli. Viděli, jak to chodí v áčku. Můžeme s nimi do budoucna počítat. Nechci ale nikoho chválit, oni pak vystoupají do oblak, musí na sobě nadále pracovat,“ přidal trenér Rada.

„Důležité bude odstartovat dobře ligu. Paradoxně začínáme hned v Olomouci. To, že jsme vyhráli, mě samozřejmě těší, ale liga bude něco jiného, hlavně jiné povrchy. Chci, abychom byli dobře připravení,“ věří kouč Slavie.

„Čeká nás teď uzavření první fáze přípravy, v dalším týdnu odlétáme na soustředění do Turecka. Budou tam lepší terény a budeme se soustředit hlavně na to, abychom se lépe sehráli a dobře se připravili na jarní část, protože naše postavení v tabulce není ideální,“ líčí trenér.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články