V sobotu semifinále Tipsport ligy proti Hradci v Berouně | SK Slavia Praha
Více

V sobotu semifinále Tipsport ligy proti Hradci v Berouně

PRAHA/BEROUN – Slávisté v sobotu nastoupí v semifinále zimní Tipsport ligy proti Hradci Králové. Utkání se odehraje v rámci finálových bojů Tipsport ligy v Berouně od 11 hodin.
Semifinálová utkání zimní Tipsport ligy se odehrají v Berouně, slávisté vyzvou v boji o finále Hradec Králové. Zápas se odehraje na hřišti FK ČLU Beroun, které je v ulici Na Máchovně.

Sešívaní ovládli svou skupinu zimní Tipsport ligy, když dokázali porazit Bohemians Praha 1905 1:0, Jablonec 4:0 a Liberec 3:2. Porážku si připsali jen v duelu s Teplicemi. Hradec si připsal ve své skupině dvě výhry, jednu remízu a prohru. Pokud sešívaní své semifinále zvládnou, utkají se v neděli v boji o prvenství s vítězem duelu Olomouc – Jihlava.


Zvětšit mapu

V něděli pokračuje juniorka

V neděli 27. ledna hraje také slávistická juniorka. Jejich soupeřem bude na Vyšehradě tým Záp. Svěřenci trenéra Michala Petrouše porazili ve včerejším přípravném duelu druholigovou Vlašim. Dvě branky vsítil Marek Červenka, který se den předtím prosadil také v dresu áčka.

Slavia - Vlašim 4:2 (0:2)
Branky:
 Červenka 2, Zámečník, Sudek - Ajdin, Vyhnal

Slavia 1. pol.: Malina - Herc, Mac, Brůžek, Sudek - Čepelák, Synek - Vondráček - Smolák, Ptáček, Malcharek
Slavia 2. pol.: Malina - Smolák, Mac, Brůžek, Sudek - Čepelák, Synek - Žák - Zámečník, Červenka, Růžička (60. Malcharek)

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články