Klusáček Slavii věří | SK Slavia Praha
Více

Klusáček Slavii věří

Do Soluně vyrazili nejenom fotbalisté, ale také fanoušci. Jedním z nich je trenér naší juniorky Luděk Klusáček, který ve čtvrtek večer usedne do hlediště stadiónu Touba, což v překladu znamená „hrobka“. Že by nás měli Řekové pohřbít, si kouč nemyslí.
Do Soluně vyrazili nejenom fotbalisté, ale také fanoušci. Jedním z nich je trenér naší juniorky Luděk Klusáček, který ve čtvrtek večer usedne do hlediště stadiónu Touba, což v překladu znamená „hrobka“. Že by nás měli Řekové pohřbít, si kouč nemyslí. „Naši si začali věřit, hrají kombinačně a aktivně, což je nejdůležitější. Soupeře příliš neznám, ale viděl jsem je, když se utkali s Příbramí (Marila podlehla 1:6 venku, doma remizovala 2:2, pozn. red.). Doufám, že si vytvoříme příznivý výsledek pro odvetu,“ říká Klusáček.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články