PRAHA/EDEN – V Mladé Boleslavi se fotbalisté Slavie představí už v sobotu 18. srpna namísto původně ohlášené neděle. Výkop je v 18:20 hodin. 

"> Změna: V Mladé Boleslavi už v sobotu! | SK Slavia Praha
Více

Změna: V Mladé Boleslavi už v sobotu!

<p style="margin-bottom: 0cm"> PRAHA/EDEN &ndash; V Mlad&eacute; Boleslavi se fotbalist&eacute; Slavie představ&iacute; už v sobotu 18. srpna nam&iacute;sto původně ohl&aacute;&scaron;en&eacute; neděle. V&yacute;kop je v 18:20 hodin.&nbsp;</p>

 

Foto: Martin Malý.

FAČR upravil některé termíny v rámci 4. kola Gambrinus ligy vzhledem k tomu, že Česká televize provedla změnu v zařazení utkání do přímého přenosu ČT4 a po dohodě klubů došlo ke změně termínu utkání mezi Spartou a Dynamem České Budějovice. Uvádí to FAČR ve své zprávě.

 

Slavia své utkání v Mladé Boleslavi sehraje už v sobotu 18. srpna. Výkop je v 18:20 hodin. Utkání vysílá sportovní kanál ČT4.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články