Informace pro fanoušky cestující do Ostravy | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Ostravy

<p> V&nbsp;sobotu 4. srpna od 18 hodin budou fotbalist&eacute; Slavie bojovat o ligov&eacute; body v&nbsp;Ostravě na Bazalech. Přin&aacute;&scaron;&iacute;me v&aacute;m organizačn&iacute; informace, kter&eacute; vydal pořadatel sobotn&iacute;ho utk&aacute;n&iacute;.</p>

PRAHA/OSTRAVA - V sobotu 4. srpna od 18 hodin budou fotbalisté Slavie bojovat o ligové body v Ostravě na Bazalech. Přinášíme vám organizační informace, které vydal pořadatel sobotního utkání.

Lístky pro slávistické příznivce budou k dispozici v den zápasu hodinu a půl před výkopem (od 16:30) na pokladně vlajkonoši hosté v sektoru V2, cena vstupenky je 60 Kč. Vstup na stadion je možný od 16:30, a to z ulice Českobratrská.

Organizátoři informují, že pořadatelská služba a bezpečnostní agentura budou u vstupu na stadion provádět zvýšené bezpečnostní kontroly. Jako na všech stadionech klubů Gambrinus ligy je zakázáno používat pyrotechniku. Pořadatelé zápasu vyhodnotili toto utkání jako rizikové a děkují za dodržení těchto pokynů i dalších ustanovení, která jsou součástí Návštěvního řádu stadionu. 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články