Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

Slávistický dorost dokončil podzimní část sezóny. Další mistrovská utkání se hrají až po novém roce.
Slávistický dorost dokončil podzimní část sezóny. Další mistrovská utkání se hrají až po novém roce.

Slavia „B“ dorost – FC Slovan Liberec 0:2 (0:0), ČLSD, neděle 17.11.2002 Sestava: Jakub Diviš – Petr Cipra, Petr Hurych, Michal Švec, František Brabec – Josef Marc, Tomáš Dubský, Daniel Vilhelm, Miroslav Král – Jakub Číhař (69. Štěpán Böhm), David Emmerling (80. Jakub Tomajko)
Poslední kolo na domácím hřišti jsme nezvládli hlavně vzhledem k nedůrazu před oběma brankami. Už v prvním poločase jsme promarnili několik standardních situací, kdy jsme ve vápně soupeře nedokázali dotlačit míč do brány. To se nám vymstilo ve druhém poločase, kdy po dvou standardních situací ze strany vstřelil Liberec dvě branky. My jsme si dokázali vytvořit další gólové situace, ale chyběl nám klid při zakončení. V utkání kvalitní úrovně jsme bohužel nebodovali.
Po 15. kole je mužstvo na 9. místě.

Slavia „D“ dorost – FC Slovan Liberec 5:2 (2:0), ČLMD, neděle 17.11.2002
Střelci branek: 2 Dvořák, Jírovský, Zelinka, Proskočil
Sestava: Jakub Toma – Michal Held (72. Jan Jírec), Lukáš Kindel, Vojtěch Marek, Ondřej Vrzal – Zdeněk Zahálka (63. Jakub Vagrčka), Martin Kubec, Tomáš Proskočil, Lukáš Dvořák (70. Martin Hladík) – Jakub Jírovský (63. Karel Zelinka), Jiří Hausner
Souboj o první místo jsme zvládli na výbornou. Hned v první minutě jsme po pěkné akci vstřelili branku. Postupně jsme si vytvářeli další šance a po rohovém kopu zvýšili na 2:0. Ve druhém poločase jsme si po trestném kopu soupeře vstřelili vlastní branku. Liberec se snažil o vyrovnání, ale my jsme byli stále aktivní ve hře dopředu a po jednom našem brejku obránce soupeře faulovat Hausnera a byl vyloučen. Početní převahy jsme dokázali využít a po dalších akcích do otevřené obrany soupeře jsme přidali další tři branky. Liberec ještě po rohovém kopu snížil, ale to už nic nezměnilo na našem zaslouženém vítězství. Podali jsme náš nejlepší výkon a tím jsme splnili cíl, který jsme si před sezónou vytýčili - a to bylo první místo.
Po 15. kole je mužstvo na 1. místě.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články