Proběhl tradiční nábor nových nadějí | SK Slavia Praha
Více

Proběhl tradiční nábor nových nadějí

Úterní podvečer patřil v Edenu dalším možným nadějím Slavie. Proběhl totiž tradiční nábor, kterého se zúčastnilo přes čtyřicet dětí.

EDEN - Úterní podvečer patřil v Edenu dalším možným nadějím Slavie. Proběhl totiž tradiční nábor, kterého se zúčastnilo přes čtyřicet dětí.

„Slavia patří v práci s mládeží k těm nejlepším týmům v Čechách. Máme tady ty nejlepší trenéry. Já doufám, že se ještě některé děti připojí. Buď na dalším náboru, který bychom chtěli dělat v květnu, nebo doporučujeme kontaktovat vedení Slavie a individuálně se domluvit,“ nechal se slyšet šéftrenér sportovních tříd Slavie Miroslav Jíra (kontakty pod článkem).

Na nábor se přišli podívat a malým klukům a holkám v jejich fotbalových začátcích pomoct také hráči A týmu Ondřej Petrák, Václav Prošek, Karel Hrubeš a Martin Dostál. Samozřejmě nechyběl také tradiční účastník slávistických náborů Martin Vaniak.

„Já jsem do Slavie přišel asi měsíc po náboru, začátky byly příjemné. Přišel jsem do velkého klubu,“ usmíval se Martin Dostál. „Vzpomínám na to určitě rád. Cítím určitou nostalgii. Doufám, že si trenéři vyberou co nejvíce kluků, kteří budou ve Slavii pokračovat co nejdéle,“ pokračoval Martin Dostál.

„Je tu spousta kluků, na které jsme koukali a fotbal hrát umí. Teď je na nich, aby ten svůj talent dále rozvíjeli,“ nabádal nové naděje brankář Karel Hrubeš.

Bližší informace o připojení k nejmenšímu týmu ročník narození 2007 můžete získat na následujících telefonních číslech:

Miroslav Jíra - 731 427 463

Petr Karoch – 271 733 402, 603 535 357

Petr Hurych – 731 427 457

VIDEOREPORTÁŽ Z NÁBORU NAJDETE NA SLAVIA TV - ZDE!


Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články