Slávistky si pohrály s Plzní | SK Slavia Praha
Více

Slávistky si pohrály s Plzní

Fotbalistky Slavie si zastřílely proti Plzni, kterou rozdrtily vysoko 11:0. Čtyři branky vstřelila opět Divišová, po dvou přidaly Pincová a Krůzová.
Fotbalistky Slavie si zastřílely proti Plzni, kterou rozdrtily vysoko 11:0. Čtyři branky vstřelila opět Divišová, po dvou přidaly Pincová a Krůzová.

Slávistky začaly proti Plzni velice dobře, hned ve třetí minutě po pasu Odehnalové zakončovala podél brankářky Divišová. Slávistky v utkání opět dominovaly, kombinačním fotbalem přehrávaly plzeňské fotbalistky, které však v prvním poločase dokázaly naše hráčky napadat a včas obsazovat. Přestup jsme si několik šancí vytvořily. Pěknou střelu vyslala na branku Pěničková, ale krásně vyrazila Krýslová. Po uvolnění od Pěničkové se střelou z úhlu do protipohybu prosadila Krůzová. A po pěkném průniku Cahynové do vápna a zpětné přihrávce přesně zakončila Pěničková. Branku mohla vstřelit i Králová, která se prodrala až do vápna, ale nakonec obrana dokázala z brankové čáry odkopnout.

Ve druhém poločase jsme byli svědky odevzdaného výkonu Plzně a neuvěřitelné přestřelky slávistek. Během jedenácti minut v rozmezí 51. a 61. minuty jsme vstřelili šest branek. 51. minuta - přihrávka Pěničkové před prázdnou branku a pohodové zakončení Pincové. 52. minuta - krásná střela umístěná do šibenice z 22 metrů. 56. minuta - střela Voňkové ke vzdálenější tyči. 58. minuta - z úhlu pod břevno střílela Krůzová. 59. minuta - Cahynová uvolnila Divišovou, která bez problémů skórovala. 61. minuta - Pincová prodloužila na Divišovou, která obešla brankářku a zavěsila do prázdné branky. Utkání bylo rozhodnuté, takže si slávistky utkání užívaly. Svůj čtvrtý gól v zápase vstřelila Divišová, stejně jako před týdnem v Hradci Králové. Pěknou přihrávku vyslala Cahynová a Divišová se sama před gólmankou nemýlila. V závěru ještě po standardní situaci Pěničkové skórovala hlavou Budošová.

Slavia - Plzeň 11:0 (3:0)
Slavia: Taušová - Beštová, Odehnalová, Pincová, Králová - Pěničková, Budošová, Cahynová (79. Košvancová) - Voňková (63. Nepokojová), Divišová (72. Necidová), Krůzová (72. Holečková)
Branky: 3., 59., 61. a 72. Divišová, 15. a 58. Krůzová, 51. a 52. Pincová, 27. Pěničková, 56. Voňková


Juniorky:
Slavia - Plzeň 2:2 (0:0)
Slavia: Majerová - Beštová, Němečková, Bažoutová, Lébrová (71. Toťová) - Dlouhá (58. Bardová), Necidová (54. Vyskočilová), Břížďalová, Dědinová (54. Mukařovská) - Brázdová, Kozlíková
Branky: 42. a 45. Brázdová - 53. Rosprimová, 68. Svitková

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články