František Straka rezignoval na funkci trenéra Slavie | SK Slavia Praha
Více

František Straka rezignoval na funkci trenéra Slavie

František Straka končí ve funkci hlavního trenéra A-týmu Slavie. Z klubu se rozhodl odejít na vlastní žádost. Ve čtvrtek odpoledne o tom informoval představenstvo Slavie...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – František Straka končí ve funkci hlavního trenéra A-týmu Slavie. Z klubu se rozhodl odejít na vlastní žádost. Ve čtvrtek odpoledne o tom informoval představenstvo Slavie, které jeho žádosti vyhovělo.

„Jsem si moc dobře vědom toho, jak je pro klub i hráče důležitá podpora a přízeň fanoušků. Proto už nadále nechci hráče a mé spolupracovníky vystavovat negativním emocím a projevům, které doprovázejí každý zápas Slavie a které jsou mířeny výhradně na moji osobu. Cítím, jak moc to hráče herně i psychicky svazuje,“ uvedl trenér František Straka, který nastoupil do funkce hlavního trenéra Slavie 2. října 2011.

Slavii vedl v deseti ligových zápasech s bilancí tří výher, tří proher a čtyř remíz.

„Moc rád bych poděkoval celému týmu, který stál po celou dobu mého angažmá ve Slavii za mnou, a také všem lidem, kteří mi vyjadřovali podporu. Dávalo mi to motivaci do další práce. Své rozhodnutí jsem dlouho zvažoval, samozřejmě mě mrzí, že odcházím, od rozdělané práce, ale myslím si, že je to pro Slavii a hlavně pro kluky v tuto chvíli nejlepší řešení,“ dodal František Straka.

Vedení klubu se s trenérem Františkem Strakou dohodlo na okamžitém ukončení jeho profesionální smlouvy, kterou měl ve Slavii do 30. června 2012.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články