Ve třetím kole Poháru UEFA PAOK Soluň! | SK Slavia Praha
Více

Ve třetím kole Poháru UEFA PAOK Soluň!

Dnešní ženevský los rozhodl o tom, že ve třetím kole Poháru UEFA narazíme na šestý tým řecké ligy PAOK Soluň. Náš soupeř ve druhém kole přešel po výsledcích 2:1 doma a 1:1 venku přes Grasshoppers Curych. První utkání se hraje 28. listopadu v Řecku, odveta 12. prosince na Strahově. „Očekávám bouřlivé prostředí. Teď jsme překonali jednoho jižního soupeře, zkusíme zdolat i dalšího,“ uvedl trenér Miroslav Beránek.
Dnešní ženevský los rozhodl o tom, že ve třetím kole Poháru UEFA narazíme na šestý tým řecké ligy PAOK Soluň. Náš soupeř ve druhém kole přešel po výsledcích 2:1 doma a 1:1 venku přes Grasshoppers Curych. První utkání se hraje 28. listopadu v Řecku, odveta 12. prosince na Strahově. „Očekávám bouřlivé prostředí. Teď jsme překonali přes jednoho jižního soupeře, zkusíme zdolat i dalšího,“ uvedl trenér Miroslav Beránek. „Naše šance? Netroufám si odhadnout, v této fázi si už nemůžeme vybírat. Řeky jsem potkal před dvěma roky v úspěšné baráži jednadvacítek. A byli velmi silní. O Soluni toho moc nevím, začínáme shánět informace,“ dodal.

www.paok-hellas.gr

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články