Důležité informace ohledně výměny akcií | SK Slavia Praha
Více

Důležité informace ohledně výměny akcií

Info pro akcionáře Slavie

Vážení akcionáři,


valná hromada obchodní společnosti SK Slavia Praha – fotbal a.s. (dále jen „společnost“), konaná dne 21. listopadu 2011, rozhodla o snížení základního kapitálu společnosti a s tím spojené výměně všech akcií společnosti, která měla začít ode dne 1. února 2012.

Vzhledem k tomu, že do 31. ledna 2012 nebylo Městským soudem v Praze o návrhu společnosti na zápis snížení základního kapitálu do obchodního rejstříku rozhodnuto, nelze akcie měnit v původní lhůtě stanovené valnou hromadou.

V této chvíli je tedy bezpředmětné, navštívit sídlo společnosti s požadavkem na výměnu akcií.


V souladu s postupem schváleným pro tuto variantu valnou hromadou společnosti, že jakmile bude Městským soudem v Praze návrhu na zápis snížení základního kapitálu společnosti do obchodního rejstříku vyhověno, rozhodne představenstvo společnosti o nové lhůtě pro výměnu akcií, o které bude každý akcionář písemně informován.

Všem akcionářům bude zaslán dopis, ve kterém budou informování o dalším postupu.

Doporučujeme proto sledovat naše webové stránky, na kterých Vás budeme informovat o všech dalších krocích souvisejících s výměnou akcií.

Děkujeme za pochopení.

Představenstvo SK Slavia Praha – fotbal a.s.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články