Jirásek se trefil v U19 proti Slovákům | SK Slavia Praha
Více

Jirásek se trefil v U19 proti Slovákům

Ve středu se konalo derby na mezistátní úrovni. „Devatenáctky“ ČR a SR se přátelsky utkaly v Lanžhotě. Slavia měla v zápase čtyři zástupce – na lavičce seděl asistent trenéra Bílka Jiří Plíšek, zahráli si obránce Lukáš Nachtman a útočníci Tomáš Jirásek a Martin Latka, který v současnosti hostuje v Českých Budějovicích. Domácí tým porazil Slováky 3:0, první branka padla po slávistické spolupráci – Latka vyhrál po centru do vápna souboj a Jirásek mohl střílet do prázdné brány.
Ve středu se konalo derby na mezistátní úrovni. „Devatenáctky“ ČR a SR se přátelsky utkaly v Lanžhotě. Slavia měla v zápase čtyři zástupce – na lavičce seděl asistent trenéra Bílka Jiří Plíšek, zahráli si obránce Lukáš Nachtman a útočníci Tomáš Jirásek a Martin Latka, který v současnosti hostuje v Českých Budějovicích. Domácí tým porazil Slováky 3:0, první branka padla po slávistické spolupráci – Latka vyhrál po centru do vápna souboj a Jirásek mohl střílet do prázdné brány. „První poločas nám vyšel velmi dobře, a to v útoku i defenzívě, podali jsme kompaktní výkon. Po přestávce jsme mužstvo prostřídali a vyzkoušeli další fotbalisty, hra byla poté trochu neurovnaná, vázla organizace. Přesto jsme zvýšili na 3:0. Celkově jsme střetnutí zvládli v pohodě,“ komentoval duel Jiří Plíšek.

ČR – SR 3:0 (2:0)
Branky: 20. Jirásek, 31. Reichel, 65. Blažej
Odehrané minuty: Nachtman 90, Jirásek 45, Latka 45

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články