Slávisté litovali nedostatečného důrazu | SK Slavia Praha
Více

Slávisté litovali nedostatečného důrazu

Adam Hloušek s Lukášem Jarolímem se po utkání s Ostravou shodli, že jim ve finální fázi chyběl před brankou důraz. Podle Hlouška také v sestavě scházel Zbyněk Pospěch, který bude ale pravděpodobně chybět i proti Liberci.

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Adam Hloušek s Lukášem Jarolímem se po utkání s Ostravou shodli, že jim ve finální fázi chyběl před brankou důraz. Podle Hlouška také v sestavě scházel Zbyněk Pospěch, který bude ale pravděpodobně chybět i proti Liberci.


„Měli jsme více ze hry. Ostrava sice nějaké šance měla, ale my jsme jich měli více. Byly tam skvělé centry do vápna. Bohužel nám chyběl důraz ve vápně a také Zbyněk Pospěch, který si právě ve vápně umí najít prostor,“ hodnotil utkání Adam Hloušek.


Slávisté předvedli několik pěkných průniků zejména po pravé straně, ale ty zůstaly gólově nezakončeny. „Výborné centry ze strany, po zemi nebo vzduchem. Kdyby si tam někdo naběhl, tak byl sám před bránou. Škoda, tohle bychom měli vyhrát,“ pokračoval Hloušek. „Musíme být více hladoví po gólu. Bez toho to nejde a dnes se to jenom potvrdilo,“ hleděl Adam k sobotnímu utkání s Libercem.


Jarolím: Spokojenost s podzimem být nemůže


Také podle kapitána Lukáše Jarolíma byla škoda, že jeho tým nevyužil dobrých centrů. „Ze stran jsme měli nebezpečné centry, bohužel tam nikdo nebyl na doklepnutí. První strana byla z naší strany špatná, po přestávce se to zlepšilo, ale bylo to málo,“ komentoval Jarolím, který měl v závěru velkou příležitost z přímého kopu.


„Trefil jsem zeď, ale přišlo mi, že soupeř zahrál rukou,“ popisoval Lukáš Jarolím. „Dneska jsme zápas chtěli zvládnout lépe, mít o dva body více by bylo lepší. Žádná spokojenost s podzimem být nemůže, to určitě ne, ale je to lepší než před rokem, kdy jsme po podzimu byli bod nad sestupem,“ bilancoval podzimní část sezony Jarolím.


A co čeká od zápasu s Libercem? „Bude to jiný zápas než s Ostravou. Liberec se bude snažit hrát více dopředu než Ostrava, měl by to být útočnější fotbal,“ doufá kapitán.


Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články