Akce Fanklubu na zápas s Baníkem | SK Slavia Praha
Více

Akce Fanklubu na zápas s Baníkem

Pro zápas s Baníkem Ostrava jsou pro členy Fanklubu a Odboru přátel připraveny dvě akce.
EDEN/SYNOT TIP ARENA - Pro zápas s Baníkem Ostrava jsou pro členy Fanklubu a Odboru přátel připraveny dvě akce.

Vstupenky na Baník


Členové Fanklubu, kteří bydlí dále než 100km od Prahy (Synot Tip Areny), získají 2 vstupenky zdarma. 
Pokud chcete získat vstupenky, přihlaste se na email fanklub@slavista.cz nejpozději do neděle 27.11.2011 12:00hod. V přihlášce uveďte jméno, adresu bydliště a mobilní číslo.

Příspěvek na dopravu



Zorganizujte autobusový výjezd na domácí zápas a Fanklub vám přispěje na dopravu, a to jednorázovou částkou 2.000,- Kč. Všem účastníkům výjezdu Fanklub zajistí předem vstupenky na zápas, členové Fanklubu a OP obdrží vstupenku zdarma, ostatním v cenové kategorii, jakou si vyberou. Vstupenky budou k vyzvednutí v sekretariátu FK před zápasem.

Podmínky pro poskytnutí příspěvku:

  • Nejpozději do soboty 26.11. zašlete přihlášku na email fanklub@slavista.cz včetně kontaktů na organizující osobu.
  • K přihlášce připojte jmenný seznam cestujících s vyznačením, zda dotyčný je či není člen FK, resp. OP a zda má či nemá slávistickou permanentku do Edenu. Obojí bude následně ověřeno. Další cestující možno postupně doplňovat do neděle 27.11.2011, kdy budou zakoupeny/objednány vstupenky.
  • Minimální počet přihlášených pro poskytnutí dotace, tj. cestujících v autobuse, je 20 osob, z celkového počtu musí být alespoň 10 členů FK či OP.
  • Každý přihlášený, pokud není majitelem permanentky, získá prostřednictvím Fanklubu vstupenku na zápas. Člen FK či OP obdrží vstupenku zdarma, nečlen uhradí vstupenku v plné výši (dle vybraného sektoru). 
  • Odebrání vstupenky prostřednictvím Fanklubu je nutnou součástí získání příspěvku na dopravu!
     

Obě akce jsou omezeny počtem poskytnutých vstupenek zdarma – 50 ks.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články