Beránek: Na Viktorku pozor, doma se jí daří | SK Slavia Praha
Více

Beránek: Na Viktorku pozor, doma se jí daří

V neděli se mohou fanoušci těšit na malé derby - Slavia nastoupí v 10:15 na Žižkově. V duelu půjde o hodně, naši fotbalisté chtějí potvrdit poslední dvě vítězství v lize, soupeř má v plánu udržet neporazitelnost v domácím prostředí – plný bodový zisk si naposledy odvezla 20. října 2000 právě Slavia! „Víme, že se Viktorce na vlastním stadiónu dlouho daří. Rádi bychom tuto tradici porušili,“ poznamenal kouč červenobílých Miroslav Beránek. „Případný úspěch by nám pomohl i před odvetou Poháru UEFA,“ dodal trenér.
V neděli se mohou fanoušci těšit na malé derby - Slavia nastoupí v 10:15 na Žižkově. V duelu půjde o hodně, naši fotbalisté chtějí potvrdit poslední dvě vítězství v lize, soupeř má v plánu udržet neporazitelnost v domácím prostředí – plný bodový zisk si naposledy odvezla 20. října 2000 právě Slavia! „Víme, že se Viktorce na vlastním stadiónu dlouho daří. Rádi bychom tuto tradici porušili,“ poznamenal kouč červenobílých Miroslav Beránek. „Případný úspěch by nám pomohl i před odvetou Poháru UEFA,“ dodal trenér, který může kromě Radka Bejbla (zraněný kotník) a Tomáše Kučery (problémy s tříslem) počítat s kompletním kádrem.

Zápas Žižkov – Slavia můžete sledovat na www.slavia.cz on-line. Podrobná přímá reportáž začíná v 10:15.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články