Martin Voráček na roční hostování s opcí | SK Slavia Praha
Více

Martin Voráček na roční hostování s opcí

Útočník Martin Voráček přichází na roční hostování s opcí. Všechny formality jeho příchodu do Slavie byly s třetiligovým Pískem uzavřeny v úterý.

Útočník Martin Voráček přichází na roční hostování s opcí. Všechny formality jeho příchodu do Slavie byly s třetiligovým Pískem uzavřeny v úterý.

„Jsem rád, že se všechno dotáhlo, angažmá ve Slavii je pro mě velkou šancí, udělám všechno pro to, abych se v týmu prosadil,“ uvedl útočník Martin Voráček pro slavia.cz.

Martin Voráček (nar. 21.12.1992) trénuje se Slavií od června, absolvoval kompletní letní přípravu, včetně obou soustředění. Trenér Michal Petrouš ho bude mít k dispozici už pro středeční utkání Ondrášovka Cupu na Meteoru.  

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články