Slavia vstupuje ve středu do Ondrášovka Cupu | SK Slavia Praha
Více

Slavia vstupuje ve středu do Ondrášovka Cupu

Slavia ve středu vstoupí do nového ročníku Ondrášovka Cupu, ve 2. kole se představí na hřišti pražského Meteoru. Trenér Michal Petrouš bude postrádat dva zraněné hráče Róberta Cicmana a Luboše Tusjaka.

Slavia ve středu vstoupí do nového ročníku Ondrášovka Cupu, ve 2. kole se představí na hřišti pražského Meteoru. Trenér Michal Petrouš bude postrádat dva zraněné hráče Róberta Cicmana a Luboše Tusjaka. Obránce Vitali Trubila plní reprezentační povinnosti, čeká ho v dresu Běloruska přátelské utkání proti Bulharsku.

Trenér Michal Petrouš reaguje na hlas trenéra Meteoru Josefa Pletichy: „Nemáme co ztratit a budeme se rvát o každý míč, o každý metr hřiště. Vždyť proti Slavii nehrajeme každý týden,“ který přinesl v pondělí náš web.

„V žádném případě nesmíme nic podcenit, v takových zápasech soupeř hraje s obrovskou motivací a bojovností. To samé musí platit v každém souboji o míč i o nás. Musíme být plně koncentrovaní, po dvou neúspěšných výsledcích v Gambrinus lize potřebujeme pohár bez problémů zvládnout a dobře naladit na nedělní zápas s Příbramí,“ řekl Michal Petrouš našemu webu.

Na našem webu budete moci sledovat online přenos. Utkání má výkop v 17 hodin. Utkání řídí rozhodčí M. Paták, asistenty jsou Zlámal a Pospíšil. Postupující se ve 3. kole utká s divizním Převýšovem, který zvítězil už v úterý 3:1 na hřišti Vyšehradu.

Všechny potřebné informace pro fanoušky najdete zde.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články