Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. MFK Karviná | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. MFK Karviná"

2:0
(0:0)
26. kolo, 21. 4. 2018, Xaverov
26. kolo, 21. 4. 2018, Xaverov
SK Slavia Praha - MFK Karviná
Branky: <b>Branky:</b> 54. Hönig, 77. Valenta
Už ve druhé minutě měla Slavia velkou šanci na otevření skóre. Adam Petrák našel na levé straně Michaela Höniga, který obešel obránce a zakončoval, jeho střela však letěla mimo tři tyče. V další šanci střílel z hranice vápna Adam Petrák, jeho povedenou střelu k tyči brankář vyrazil.

U další akce byl opět Adam Petrák, tentokrát byl faulován těsně před velkým vápnem, k rozehrávce přímého kopu se postavil David Macháček, který nasměrovala svou střelu těsně vedle tyče. V závěru poločasu pronikal do vápna Matěj Valenta, tentokrát byl opět úspěšný brankář hostů.

V úvodu druhého poločasu se již sešívaní radovali z gólu. Jan Havránek vyhrál vzdušný souboj, míče se chopil Matěj Valenta, který přihrál do vápna na Michaela Höniga, který si poradil jak s obráncem, tak s brankáře Karviné - 1:0! Hosté měli dvě velké příležitosti, brankář Jakub Markovič ovšem předvedl skvělé zákroky!

Sám pak založil gólovou akci před druhou trefou Slavie. Svou rozehrávkou dostal míč na Martina Macha, stoper sešívaných vyvezl míč, našel na levé straně Daniela Koska, který pronikl za obranu a přihrál pod sebe na Matěje Valentu, reprezentační záložník do osmnácti let si pohrál s obranou a chladnokrevně zakončil!

V závěru zápasu měla Slavia ještě další brejky, v největší šanci zakončoval Jiří Janoušek vedle, i tak brala Slavia U19 tři body za výhru 2:0!
2:0

Sestavy

SK Slavia Praha

Markovič - Schneider, Drozda, Mach, Kosek - Valenta, Macháček (88. Zinhasovič), Petrák - Havránek (86. Bejbl), Azilinon (60. Janoušek), Hönig

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 54. Hönig, 77. Valenta

Aktuálně

Otevřené tréninky v rámci projektu SLAVIATALENT

14. 3. 2024
Mládežnická akademie spouští projekt otevřených tréninků pro veřejnost. Přihlásit se mohou všechny děti podle věkových kategorií.

Do ligového jara vstoupili úspěšně i žáci, U19 má další vítězství

12. 3. 2024
Starší žáci si poradili v úvodních jarních ligových utkáních s Kladnem. U19 porazila i Karvinou a dál stoupá tabulkou. Mladší žáci změřili síly s rakouským Rapidem Vídeň. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Slávistická akademie je nejlepší v republice

11. 3. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha získala nejvyšší možný statut chlapecké i dívčí akademie. Počet udělených bodů také znamená pro Slavii první místo mezi akademiemi.

Další články