Report ze zápasu ABC Braník vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu ABC Braník vs. SK Slavia Praha"

1:7
(1:3)
přát., 7. 2. 2018, UMT Braník
přát., 7. 2. 2018, UMT Braník
ABC Braník - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 15. soupeř - 75. a 84. Suk, 1. Azilinon, 21. Beňo, 33. Havránek, 58. Krupička, 82. Janoušek
Vedení se Slavia chopila už v první minutě, Dominik Suk dobrým napadáním donutil k chybě stopera soupeře, míče se ujal Michael Azilinon a po dvaceti vteřinách hry otevřel skóre utkání. Ve 13. minutě se dostal ve vápně k míči opět Michael Azilinon, pálil ale nad branku. Vyrovnáno bylo v 15. minutě, když po centru z pravé strany propadl míč do branky sešívaných.

Napadání Dominika Suka přineslo také druhou trefu, útočník Slavie nic nevzdal a vydal se za zdánlivě ztraceným míčem, u míče byl však jako první brankář Braníka. Ten ale pod tlakem špatně rozehrál, míč zachytil David Beňo a dopravil ho do odkryté branky. Po přihrávce Jana Havránka postupoval sám na brankáře Jiří Janoušek, jeho zakončení však brankář chytil.

Třetí zásah přišel ve 33. minutě, po rychlé kombinaci dvojice Zinhasovič - Beňo přihrával druhý jmenovaný na rozeběhnutého Jana Havránka, který s přehledem střelou k zadní tyči zvýšil na 3:1.Do konce prvního poločasu si Slavia vytvořila několik další příležitostí, největší z nich byl pokutový kop po faulu na Daniela Koska, nařízenou penalt ale David Beňo neproměnil. Daniel Kosek a David Beňo následně připravili dvě šance pro Dominika Suka, toho ale brankář vychytal.

V úvodu druhého poločasu předvedl brankář Braníka několik dobrých zákroků, v dalších šancích byl pak dvakrát Tadeáš Michovský, pálil ale mimo tři tyče. V 58. minutě už ale byl brankář překonán, po rohovém kopu vracel míč před branku Michael Azilinon, kde se prosadil Vojtěch Krupička. 5:1 to bylo po další rychlé akci středem, David Beňo poslal za obranu Dominika Suka, který chytrým lobem přidal pátý zásah. 82. minuta přinesla šestý gól, zleva centroval Tadeáš Michovský, z malého vápna zakončoval do tyče Nedžad Zinhasovič, odražený míč už ale dopravil do sítě Jiří Janoušek. Poslední zásah přišel naopak z pravé strany, přízemní centr Karla Schneidera uklidil do sítě Dominik Suk.

Sešívaní dorostenci tak porazili Braník 7:1. Generálku na jarní část ligy odehraje Slavia U19 v sobotu 17. února v Mladí Boleslavi.
1:7

Sestavy

SK Slavia Praha

Markovič (46. Svítil) - Schneider, Drozda, Vlček, Kosek - Beňo, Zinhasovič, Azilinon - Janoušek, Suk, Havránek
Střídali: Michovský, Mach, Krupička

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 15. soupeř - 75. a 84. Suk, 1. Azilinon, 21. Beňo, 33. Havránek, 58. Krupička, 82. Janoušek

Aktuálně

Otevřené tréninky v rámci projektu SLAVIATALENT

14. 3. 2024
Mládežnická akademie spouští projekt otevřených tréninků pro veřejnost. Přihlásit se mohou všechny děti podle věkových kategorií.

Do ligového jara vstoupili úspěšně i žáci, U19 má další vítězství

12. 3. 2024
Starší žáci si poradili v úvodních jarních ligových utkáních s Kladnem. U19 porazila i Karvinou a dál stoupá tabulkou. Mladší žáci změřili síly s rakouským Rapidem Vídeň. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Slávistická akademie je nejlepší v republice

11. 3. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha získala nejvyšší možný statut chlapecké i dívčí akademie. Počet udělených bodů také znamená pro Slavii první místo mezi akademiemi.

Další články