Report ze zápasu SK Benešov vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Benešov vs. SK Slavia Praha"

3:3
(1:2)
přát., 3. 2. 2018, UMT Benešov
přát., 3. 2. 2018, UMT Benešov
SK Benešov - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 48. a 54. Čapek, 9. Rataj - 5., 11. a 85. Azilinon
Sešívaní načali svůj gólový účet už v 5. minutě, akce to byl opravdu pohledná! Vše začalo na vlastní polovině autem od levé pomezní čáry, když Daniel Kosek vhodil míč na Michaela Azilinona, který ho sklepl na Davida Macháčka. Následoval rychlý postup vpřed, míč putoval na Matěje Valentu, který poslal do samostatného úniku Michaela Azilinona, ten ještě udělal kličku brankáři a uklidil míč do prázdné branky – 1:0!

Domácí dokázali prakticky vzápětí srovnat. Zaváhání v obraně a chybnou malou domů vystihl útočící hráč domácích Michal Rataj, který se také kličkou zbavil brankáře Denise Radimského a dopravil míč do odkryté branky. Hned o tři minuty později ale Slavia opět vedla! Dobrou práci předvedl Tomáš Vlček, posunul míč na Jana Havránka, který přihrávkou za obranu vyzval rozběhnutého Michael Höniga, ten ještě přihrál před odkrytou branku na
Michaela Azilinona, a bylo to 2:1 pro červenobílé.

Blízko třetí trefě byla Slavia za další tři minuty. David Macháček našel krásnou přihrávkou za obranu opět rozeběhnutého Michaela Höniga, který se ještě zbavil obránce, mezi zakončením a přihrávkou však volil druhou možnost, která byla tentokrát nepřesná. 

Další příležitosti přinesl až druhý poločas, do kterého domácí poslali své největší opory. Hned v jeho třetí minutě Benešov srovnal na 2:2. Po centru z levé strany byl na zadní straně úplně volný Pavel Čapek, který přesnou střelou srovnal skóre. V 54. minutě šli domácí do vedení, brankář Denis Radimský sice několika skvělými zákroky dokázal vychytat zakončení a dorážky osamocených hráčů Benešova, na dorážku Pavla Čapka byl už však krátký.

Domácí si vytvořily další příležitosti, které ale dalším gólem neskončily. Naopak se prosadila Slavia. V 85. minutě dostal přihrávku do běhu na levé straně Michael Hönig, obešel bránícího hráče a přihrával pod sebe na vápno na
Michaela Azilinona, který ještě udělal obránci soupeři kličku, s chladnou hlavou dovršil svůj hattrick a srovnal skóre utkání na 3:3.

Sešívaní tak remizovali s Benešovem 3:3, svou dobrou střeleckou formu ze zimní přípravy potvrdil Michael Azilinon, který se trefil hned třikrát. Další přípravný zápas odehrají sešívaní ve středu 7. 2. od 18:30 na Braníku.

3:3

Sestavy

SK Slavia Praha

Radimský - Janoušek (46. Krupička), Bejbl (80. Valenta), Vlček, Kosek (65. Michovský) - Azilinon (46. Zinhasovič), Macháček, Valenta (60. Azilinon) - Havránek (60. Janoušek), Hönig, Michovský

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 48. a 54. Čapek, 9. Rataj - 5., 11. a 85. Azilinon

Aktuálně

Otevřené tréninky v rámci projektu SLAVIATALENT

14. 3. 2024
Mládežnická akademie spouští projekt otevřených tréninků pro veřejnost. Přihlásit se mohou všechny děti podle věkových kategorií.

Do ligového jara vstoupili úspěšně i žáci, U19 má další vítězství

12. 3. 2024
Starší žáci si poradili v úvodních jarních ligových utkáních s Kladnem. U19 porazila i Karvinou a dál stoupá tabulkou. Mladší žáci změřili síly s rakouským Rapidem Vídeň. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Slávistická akademie je nejlepší v republice

11. 3. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha získala nejvyšší možný statut chlapecké i dívčí akademie. Počet udělených bodů také znamená pro Slavii první místo mezi akademiemi.

Další články