Juniorka: Pět gólů Štěchovicím | SK Slavia Praha
Více

Juniorka: Pět gólů Štěchovicím

5:2
(1:0)
přát., 21. 1. 2018, UMT Satalice
přát., 21. 1. 2018, UMT Satalice
SK Slavia Praha - FK Štěchovice
Branky: <b>Branky:</b> 72. a 88. Sintean, 40. Čvančara 51. Rondić, 52. Nabiyev - 57. a 78. hosté
PRAHA/SATALICE - V dalším přípravném duelu změřila juniorka síly se Štěchovicemi. V náročných podmínkách vedli sešívaní po prvním poločase 1:0, další zásahy přidala Slavia ve druhém poločase a vyhrála vysoko 5:2.
Jako první se k vážnější šanci dostali hráči Štěchovic, dobrou střelu z vápna dokázal brankář Luka Radotić vyrazit, dobíhající hráč sice dokázal vstřelit gól, ten však nebyl pro ofsajd uznán. Na druhé straně pálil za sešívané, dnes hrající v modrých dresech, Šimon Havrda, jeho tečovaná střela skončila na tyči.

V 15. minutě se do dalšího zakončení dostal Kristijan Trapanovski, jeho střelu ale brankář vytěsnil na rohový kop. První trefa tak přišla až ve 40. minutě. Po dobré kombinaci pronikl na střed hřiště pravý obránce Eric Schnürer, prostrčil míč na Tomáš Čvančaru, který střelou pod břevno otevřel skóre utkání. V závěru poločasu pálil Rovlan Muradov, jeho povedený pokus ze střední vzdálenosti brankář vytáhl na roh.

Slavia začala druhý poločas dvěma slepenými góly. Nejprve se v 51. minutě prosadil bosenský útočník Imad Rondić, o minutu později zvyšoval už na 3:0 pro sešívané Farid Nabiyev. V 57. minutě Štěchovice snížily, střela soupeře byla tečována mimo dosah Luky Radotiće. O další dvě trefy sešívaných se postaral Andrei Sintean, nejprve se trefil v 60. minutě, podruhé pak v minutě 88. Mezi trefy rumunského ofenzivního hráče vtěsnaly Štěchovice svou druhou branku, na 2:4 snižovaly z přímého kopu.

Juniorky porazila v dalším přípravném utkání třetiligové Štěchovice. Další přípravný zápas odehraje juniorka příští sobotu 27. ledna od 15:00 na umělé trávě v Boleslavi proti Dobrovici.
5:2

Sestavy

SK Slavia Praha

Radotić - Schnürer, Seydiyev, Vilotic, Havrda - Mitrano (58. A. Lauricella), Muradov - M. Lauricella (58. Sintean), Nabiyev (58. Bouguetouta), Trapanovski (58. L. Veselý) - Čvančara (46. Rondić)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 72. a 88. Sintean, 40. Čvančara 51. Rondić, 52. Nabiyev - 57. a 78. hosté

Aktuálně

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

Další články