Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. AC Sparta Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. AC Sparta Praha"

3:5
(1:2)
17. kolo, 25. 11. 2017, UMT Eden
17. kolo, 25. 11. 2017, UMT Eden
SK Slavia Praha - AC Sparta Praha
Branky: <b>Branky:</b> 17. Čvančara, 50. Beňo(pen.), 90. Hönig - 68. a 83. Drchal, 7. Šimáček, 18. Hucek, 66. Frýdek
V základní sestavě nastoupili zahraniční reprezentanti Andrei Sintean a Farid Nabiyev. 

Vedení se ujali hosté v sedmé minutě, po špatném odkopu obrany se k míči na velkém vápně dostal Dominik Šimáček a střelou k tyči poslal soupeře do vedení. O deset minut později se sešívaní radovali z vyrovnání. Na pravé straně se dobrým napadáním dostala Slavia k míči, David Beňo posunul míč na Andreie Sinteana, který ho prostrčil na osamoceného Tomáš Čvančaru, který se sám před brankářem nemýlil.

Už o minutu později ale šli hosté opět do vedení, po rohovém kopu útočící hráč soupeře prodloužil míč na zadní tyč, kde osamocený Zdeněk Hucek doklepl míč do sítě. V závěru prvního poločasu si připsal dobrý zákrok Denis Radimský, který vyrazil střelu Václava Drchala. Po prvním poločase tak vedli hosté 2:1.

Hned v úvodu druhého poločasu se Slavia opět dočkala vyrovnání. Andrei Sintean se zbavil ve velkém vápně obránce, následně byl ve velkém vápně faulován a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Míče se chopil kapitán David Beňo a penaltu s přehledem proměnil. V 66. minutě opět ale hosté vedli, první střelu brankář Denis Radimský stihl vyrazit, odražený míč si našel Christian Frýdek, který uklidil míč do prázdné branky.

Další dva góly hostů přišly z kopačky Václava Drchala, nejprve zakončoval osamocený z malého vápna, poté se dostal do samostatného úniku, udělal kličku brankáři a přidal svou druhou trefu. Slavia v 90. minutě snížila na konečných 3:5, přesný centr Daniela Koska usměrnil do sítě Michael Hönig.

Sešívaní dorostenci prohráli v posledním zápase podzimu se Spartou 3:5.
3:5

Sestavy

SK Slavia Praha

Radimský - Schneider, Drozda, Mach (71. Čerňanský), Kosek - Beňo, Macháček, Sintean (86. Bejbl) - Hönig, Čvančara, Nabiyev (46. Havránek)

AC Sparta Praha

Pecháček – Patrák, Hucek, Burda, Šnajdr, Šimáček (30. Alexandr), Sedláček, Hložek, Frýdek (82. Tvaroh), Drchal, Čajkovský (74. Flak)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 17. Čvančara, 50. Beňo(pen.), 90. Hönig - 68. a 83. Drchal, 7. Šimáček, 18. Hucek, 66. Frýdek

Aktuálně

Otevřené tréninky v rámci projektu SLAVIATALENT

14. 3. 2024
Mládežnická akademie spouští projekt otevřených tréninků pro veřejnost. Přihlásit se mohou všechny děti podle věkových kategorií.

Do ligového jara vstoupili úspěšně i žáci, U19 má další vítězství

12. 3. 2024
Starší žáci si poradili v úvodních jarních ligových utkáních s Kladnem. U19 porazila i Karvinou a dál stoupá tabulkou. Mladší žáci změřili síly s rakouským Rapidem Vídeň. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Slávistická akademie je nejlepší v republice

11. 3. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha získala nejvyšší možný statut chlapecké i dívčí akademie. Počet udělených bodů také znamená pro Slavii první místo mezi akademiemi.

Další články