Report ze zápasu Slezský FC Opava vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu Slezský FC Opava vs. SK Slavia Praha"

1:2p
(1:1)
10. kolo, 21. 10. 2017, MěS Lipová
10. kolo, 21. 10. 2017, MěS Lipová
Slezský FC Opava - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 37. Stuchlík - 30. Zeronik
Mladší dorostenci vstoupili do utkání dvěma šancemi Ondřeje Kubiše, ty však branku nepřinesly. Útočník sešívaných poté musel kvůli zranění ze hry odstoupit. První gól tak přišel až ve 30. minutě, kdy Adam Toula postupoval sám na brankáře, tomu udělal kličku, ale s míčem se dostal do velkého úhlu, míč tak posunul na Michala Kubáně, který ještě našel Jakuba Zeronika, který už dopravil míč do sítě.

Domácí srovnali po standardní situaci, míč z rohového kopu se ještě povedlo obraně odvrátit, následný centr se dostal ke Stuchlíkovi, který vyrovnal na 1:1.

Slavia měla ve druhém poločase velký tlak, dvě velké příležitosti měl obránce Tomáš Vlček, ani jedna z nich ale gólem neskončila. Když už se sešívaní radovali z gólu, tak nebyl pro údajný ofsajd uznán, Adam Toula se dostal do samostatného úniku, míč ještě posunul před prázdnou branku na Michala Kubáně, který se ale podle názoru pomezního rozhodčího nacházel v ofsajdovém postavení. Sešívaní měli v závěru velký tlak, ale rozhodující branku se jim vsítit nepovedlo.

V penaltovém rozstřelu pak dvě penalty chytil Jakub Trefil a tým U17 tak získal dva body. 
1:2p

Sestavy

SK Slavia Praha

Trefil - Hošek, Vlček, Brojo, Schneider (73. Starý) - Červ, Vít (60. Eichler), Žambůrek - Kubáň, Kubiš (24. Toula), Zeronik

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 37. Stuchlík - 30. Zeronik

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články