Report ze zápasu FC Viktoria Plzeň vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Viktoria Plzeň vs. SK Slavia Praha"

1:4
(0:1)
8. kolo, 23. 9. 2017, Luční ulice
8. kolo, 23. 9. 2017, Luční ulice
FC Viktoria Plzeň - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 78. Fišer - 38. Zeronik, 60. Kubáň, 69. Eichler, 80. Krobot
První dvě příležitosti zápasu si vytvořili domácí, křižná střela skončila těsně vedle, hlavička na přední tyči také mimo tři tyče nemířila. Na druhé straně dostal vynikající přihrávku za obranu od Tomáše Vincoura Adam Vlasák, levačkou ale také branku netrefil. Povedený fotbalový okamžik předvedl Lukáš Červ, který napřáhl z dálky, míč z jeho kopačky skončil na spojnici břevna a tyče.

Sešívaní se ujali vedení těsně před poločasovou přestávkou, Jakub Zeronik převzal přihrávku na levé straně, míč odvedl přes celou šířku vápna na pravou stranu, odkud uklidil míč přesně k zadní tyči.

Uklidňující druhý gól přišel v 60. minutě, Adam Vlasák našel přízemním centrem Michala Kubáně, který usměrnil míč do sítě – 2:0! V 69. minutě už to bylo 3:0, Jan Hošek našel ve vápně Davida Eichlera, který navázal na svou trefu v dresu české reprezentace U17 a také proti Plzni se gólově prosadil.

Domácí se dočkali gólu ze standardní situace, po centru z pravé strany hlavičkoval na malém vápně osamocen Dominik Fišer a snížil na 1:3. Definitivní podobu skóre stanovil v poslední minutě Ladislav Krobot, který se po další přihrávce Jana Hoška dostal do velké šance a přesným zakončením potvrdil výhru týmu U17 v Plzni.
1:4

Sestavy

SK Slavia Praha

Trefil – Bárta, Vincour, Vlček, Schneider – Eichler, Vít, Červ – Kubáň (72. Krobot), Vlasák (68. Kubiš), Zeronik (60. Hošek)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 78. Fišer - 38. Zeronik, 60. Kubáň, 69. Eichler, 80. Krobot

Aktuálně

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Starší žáci pokračují na vítězné vlně, U11 ovládla turnaj v Třeboni

26. 3. 2024
Týmy U15 i U14 si poradily s Nový Bydžovem a prodloužily vítěznou sérii. Kluci z U11 ovládli mezinárodní Kapřík Cup v Třeboni a starší dorostenci porazili Pardubice jednoznačně 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

První profesionální smlouvy pro dva mládežníky

26. 3. 2024
Své první profesionální smlouvy podepsali dva hráči mládeže. Josef Kolářík a Yaroslav Kozhushko se tak stali profesionálními hráči Slavie.

Další články