Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC SILON Táborsko | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FC SILON Táborsko"

0:1p
(0:0)
6. kolo, 20. 9. 2017, Xaverov
6. kolo, 20. 9. 2017, Xaverov
SK Slavia Praha - FC SILON Táborsko
Utkání hodnotil trenér Michal Petrouš:

V utkání jsme měli po celých devadesát minut herní převahu, kterou jsme bohužel nedokázali gólově vyjádřit. Soupeře jsme přestříleli 18:2 a v šesti jasných golových příležitostí jsme nedokázali golmana překonat. Po ztrátě míče hráči velmi dobře přepínali a ve většině situacích získávali míče vysokým presingem zpět pod kontrolu nebo soupeře donutili k dlouhým nákopům, kde naše obrana míče sbírala.

Aktivní hrou bez míče jsme soupeře prakticky nepustili k souvislejší kombinaci. Tentokrát hráči selhali v zakončení,kdy nám chyběla větší kvalita a hladovost po vstřelení branky a lepší řešení v předfinální a finální fáze. Utkání skončilo bez branek a doufám,že si s proměňováním šancí lépe poradíme už v příštím utkání na Motorletu.
0:1p

Sestavy

SK Slavia Praha

Radimský - Janoušek, Krupička, Mach (46. Michovský), Ielitro (46. Hošek) - Valenta, Bejbl, Vaněk - Suk (46. Stříbrský), Čerňanský, Pek

Detaily utkání

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

Další články