Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. SK Dynamo České Budějovice | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. SK Dynamo České Budějovice"

3:2p
(0:1)
9. kolo, 30. 9. 2017, Xaverov
9. kolo, 30. 9. 2017, Xaverov
SK Slavia Praha - SK Dynamo České Budějovice
Branky: <b>Branky:</b> 77. Čerňanský, 85. Sintean – 16. Malecha, 53. Šplíchal
V souboji s jihočeským celkem šli do vedení hosté. Po centru ze strany byl na malém vápně nestřežen Malecha a otevřel skóre. Slavia se snažila o vyrovnání, největší šanci měl po rychle rozehrané standardní situaci Adreiem Sinteanem Michael Hönig, brankář byl ale úspěšnější.

Druhou trefu zaznamenali hosté po rychlém protiútoku, Denis Radimský stihl zakončení útočníka dobrým zákrokem vyrazit, míč se ale dostal ke Šplíchalovi, který zvyšoval na 2:0 pro České Budějovice.

Sešívaní ale nic nevzdali a dočkali se snížení, po přihrávce Andreie Sinteana postupoval sám na brankáře Bruno Čerňanský, slovenský útočník v dresu Slavie se nemýlil – 1:2. Vyrovnání přinesla 85. minuta. Jan Havránek s Michalem Vaňkem dobře zapracovali na levé straně, míč se následně přes Bruna Čerňanského dostal na nohy Andreie Sinteana, který nechytatelnou ranou zpoza vápno srovnal na 2:2.

Hrdinou penaltového rozstřelu byl Denis Radimský, který dokázal chytit tři pokutové kopy. Vítězným pokutový kop vstřelil střelec první branky Bruno Čerňanský.

Slavia tak ze zápasu získala dva body za výhru po pokutových kopech.
3:2p

Sestavy

SK Slavia Praha

Radimský - Schneider, Drozda, Bejbl (57. Čerňanský) - Petrák, Macháček - Honig, Valenta (70. Vaněk), Trapanovski (46. Havránek) - Sintean

SK Dynamo České Budějovice

Janáček – Kočí, Jáša, Dolejšek, Pařízek, Lindák, Malecha, Kalousek, Šplíchal, Ardamica, V. Kadlec

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 77. Čerňanský, 85. Sintean – 16. Malecha, 53. Šplíchal

Aktuálně

Žáci a dorostenci hráli s Jabloncem, mládežníci vyrazili do zahraničí

19. 3. 2024
Důležitou výhru 2:0 si připsali kluci z U17 proti Plzni. Mladší žáci vyrazili na přátelská utkání a miniturnaje do Německa. U10 a U11 čekala pražská derby se Spartou. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Otevřené tréninky v rámci projektu SLAVIATALENT

14. 3. 2024
Mládežnická akademie spouští projekt otevřených tréninků pro veřejnost. Přihlásit se mohou všechny děti podle věkových kategorií.

Do ligového jara vstoupili úspěšně i žáci, U19 má další vítězství

12. 3. 2024
Starší žáci si poradili v úvodních jarních ligových utkáních s Kladnem. U19 porazila i Karvinou a dál stoupá tabulkou. Mladší žáci změřili síly s rakouským Rapidem Vídeň. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články