Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. SK Dynamo České Budějovice | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. SK Dynamo České Budějovice"

3:2p
(0:1)
9. kolo, 30. 9. 2017, Xaverov
9. kolo, 30. 9. 2017, Xaverov
SK Slavia Praha - SK Dynamo České Budějovice
Branky: <b>Branky:</b> 77. Čerňanský, 85. Sintean – 16. Malecha, 53. Šplíchal
V souboji s jihočeským celkem šli do vedení hosté. Po centru ze strany byl na malém vápně nestřežen Malecha a otevřel skóre. Slavia se snažila o vyrovnání, největší šanci měl po rychle rozehrané standardní situaci Adreiem Sinteanem Michael Hönig, brankář byl ale úspěšnější.

Druhou trefu zaznamenali hosté po rychlém protiútoku, Denis Radimský stihl zakončení útočníka dobrým zákrokem vyrazit, míč se ale dostal ke Šplíchalovi, který zvyšoval na 2:0 pro České Budějovice.

Sešívaní ale nic nevzdali a dočkali se snížení, po přihrávce Andreie Sinteana postupoval sám na brankáře Bruno Čerňanský, slovenský útočník v dresu Slavie se nemýlil – 1:2. Vyrovnání přinesla 85. minuta. Jan Havránek s Michalem Vaňkem dobře zapracovali na levé straně, míč se následně přes Bruna Čerňanského dostal na nohy Andreie Sinteana, který nechytatelnou ranou zpoza vápno srovnal na 2:2.

Hrdinou penaltového rozstřelu byl Denis Radimský, který dokázal chytit tři pokutové kopy. Vítězným pokutový kop vstřelil střelec první branky Bruno Čerňanský.

Slavia tak ze zápasu získala dva body za výhru po pokutových kopech.
3:2p

Sestavy

SK Slavia Praha

Radimský - Schneider, Drozda, Bejbl (57. Čerňanský) - Petrák, Macháček - Honig, Valenta (70. Vaněk), Trapanovski (46. Havránek) - Sintean

SK Dynamo České Budějovice

Janáček – Kočí, Jáša, Dolejšek, Pařízek, Lindák, Malecha, Kalousek, Šplíchal, Ardamica, V. Kadlec

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 77. Čerňanský, 85. Sintean – 16. Malecha, 53. Šplíchal

Aktuálně

U15 vyhrála Turnaj národů v Ostravě

22. 4. 2024
Žáci v Ostravě nepoznali chuť porážky, a i díky zvládnutým pokutovým kopům se probojovali až do finále. V něm porazili Herthu Berlín. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi góly Matouš Srb.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

Další články