Report ze zápasu SK Sigma Olomouc vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Sigma Olomouc vs. SK Slavia Praha"

4:0
(2:0)
6. kolo, 9. 9. 2017, Řepčín
6. kolo, 9. 9. 2017, Řepčín
SK Sigma Olomouc - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> 52. a 87. Zmrzlý, 23. Zifčák, 42. Spáčil
Utkání v Olomouci se od samého úvodu hrálo ve velkém tempu, byly k vidění zajímavé akce před oběma brankami. Vedení se však ujali jako první domácí. Ve 23. minutě přišel centr do vápna, na zadní tyči se hlavičkou prosadil Pavel Zifčák – 1:0 pro domácí. Druhý gól přidala Olomouc těsně před koncem poločasu. Za velkým vápnem napřáhl ke střele Jiří Spáčil, jeho střela zapadla přesně do horního rohu branky.

V 52. minutě to bylo už 3:0, po sérii odrazů ve vápně sešívaných se míč dostal k Ondřejovi Zmrzlému, který přidal třetí branku. Kaňkou na utkání bylo zranění Jana Havránka, který byl s podezřením na otřes mozku převezen do olomoucké nemocnice. Slavia poté zavřela Olomouc na její polovině a snažila se vývoj utkání zdramatizovat. Zajímavou střelu vypustil Adam Petrák, dobrým zákrokem ji však brankář domácích zlikvidoval Z rychlého protiútoku přidal Ondřej Zmrzlý svou druhou trefu a stanovil konečný stav na 4:0 pro Olomouc.

Další utkání čeká tým U19 v sobotu 16. 9. od 14:00 proti Baníku Ostrava. 
4:0

Sestavy

SK Sigma Olomouc

Gröger – Neuer, Diblík, Zima, Zlatohlávek, Baďura (69. Grygar), Zifčák, Spáčil (88. Chytil), Sláma, Zmrzlý, Beňa (77. Grečmal)

SK Slavia Praha

Svítil - Schneider, Drozda, Mach, Bejbl (52. Stříbrský) - Valenta (46. Petrák), Macháček, Beňo - Havránek (62. Vlasák), Čvančara, Hönig

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> 52. a 87. Zmrzlý, 23. Zifčák, 42. Spáčil

Aktuálně

Otevřené tréninky v rámci projektu SLAVIATALENT

14. 3. 2024
Mládežnická akademie spouští projekt otevřených tréninků pro veřejnost. Přihlásit se mohou všechny děti podle věkových kategorií.

Do ligového jara vstoupili úspěšně i žáci, U19 má další vítězství

12. 3. 2024
Starší žáci si poradili v úvodních jarních ligových utkáních s Kladnem. U19 porazila i Karvinou a dál stoupá tabulkou. Mladší žáci změřili síly s rakouským Rapidem Vídeň. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Slávistická akademie je nejlepší v republice

11. 3. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha získala nejvyšší možný statut chlapecké i dívčí akademie. Počet udělených bodů také znamená pro Slavii první místo mezi akademiemi.

Další články