Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK VIAGEM Příbram | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu SK Slavia Praha vs. FK VIAGEM Příbram"

3:1
(2:1)
3. kolo, 19. 8. 2017, Xaverov
3. kolo, 19. 8. 2017, Xaverov
SK Slavia Praha - FK VIAGEM Příbram
Branky: <b>Branky:</b> Beňo, Macháček, Čvančara
Do vedení šli jako první hosté, už ve třetí minutě dostal zpětnou přihrávku Jakub Lukavský a přesnou střelou otevřel skóre. Vyrovnáno bylo v 15. minutě. Jan Havránek byl faulován před pokutovým územím, David Macháček se postavil k rozehrávce přímého kopu, jeho střela byla ve zdi tečována, i přesto skončila za zády brankáře Berana.

Sešívaní rychle otočili vývoj zápasů, centr Jana Havránka proletěl celým pokutovým územím, následně se k míči za vápnem dostal David Beňo a pěknou střelou do šibenice strhl vedení na stranu Slavie. Svou druhou trefu mohl reprezentační záložník přidat před koncem prvního poločasu. David Beňo vyvezl míč z vlastní poloviny až před velké vápno, kde napřáhl ke střele, jeho přízemní střela skončila na tyči.

Vstup do druhého poločasu se povedl skvěle. Michael Hönig dostala míč k Tomáši Čvančarovi, který postupoval sám na brankáře a chytrým lobem přehodil vyběhnutého brankáře. Ve zbytku utkání se snažili sešívaní přidat další trefy, k úspěchu už to však nevedlo. Tým U19 porazil Příbram 3:1
3:1

Sestavy

SK Slavia Praha

Svítil - Mach, Škarda, Drozda, Schnider - Beňo, Macháček, Valenta - Havránek, M. Lauricella (46. Čvančara), Hönig

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> Beňo, Macháček, Čvančara

Aktuálně

Otevřené tréninky v rámci projektu SLAVIATALENT

14. 3. 2024
Mládežnická akademie spouští projekt otevřených tréninků pro veřejnost. Přihlásit se mohou všechny děti podle věkových kategorií.

Do ligového jara vstoupili úspěšně i žáci, U19 má další vítězství

12. 3. 2024
Starší žáci si poradili v úvodních jarních ligových utkáních s Kladnem. U19 porazila i Karvinou a dál stoupá tabulkou. Mladší žáci změřili síly s rakouským Rapidem Vídeň. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Slávistická akademie je nejlepší v republice

11. 3. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha získala nejvyšší možný statut chlapecké i dívčí akademie. Počet udělených bodů také znamená pro Slavii první místo mezi akademiemi.

Další články