Report ze zápasu FC Hradec Králové vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Hradec Králové vs. SK Slavia Praha"

1:9
(0:3)
9. kolo, 14. 10. 2017
9. kolo, 14. 10. 2017
FC Hradec Králové - SK Slavia Praha
Branky: Branky: 14´Veselá, 23´Jarchovská, 34´Chlastáková(P), 49´Valentová, 50´Dědinová, 54´ 71´Skálová, 61´Divišová, 64´70´Budošová
Slávistky po postupu v Lize mistryň zavítaly do Hradce, kde od úvodních minut potvrzovaly roli favorita. Jenže na vedoucí branku si musely počkat, měly několik náznaků, ale řada centrů nenacházelo adresáta. Až v 15. minutě Cahynová přenesla hru, Veselá se uvolnila a křížnou střelou překonala brankářku. Hradec mohl zahrozit o dvě minuty později ze standardní situace, Danielková však trefila jen zeď. Velkou šanci nevyužila Krejčiříková, kdy trefila brankářku z pár kroků po centru Necidové. Ve 24. minutě po rychlém přenesení hry poslala Chlastáková před branku přízemní centr a Jarchovská měla jednoduchou pozici. Pak slabou střelu Cahynové brankářka vyrazila. Ve 35. minutě po faulu na Jarchovskou proměnila penaltu Chlastáková.

Do druhého poločase se prostřídalo, ale v 50. minutě přišlo varování, když se po zkrumáži prosadila Valentová. Holky to naopak povzbudilo a po minutě centrovala do vápna Veselá a na zadní tyči hlavičkovala pod břevno Dědinová. A začalo to padat, po dalším centru Veselé hlavičkovala přesně k tyči Skálová. Právě do vápna nyní chodilo velké množství a hradecká obrana se dostávala stále více pod tlak. V 62. minutě šikovně poslala do malého vápna míč Svitková, důrazná dvojice Skálová - Divišová zajistila následně branku, když obránkyně odkopla do Divišové, od které pak skončil míč v síti. Během krátké chvíle se dvakrát prosadila Budošová, když po každé střílela přesně z voleje bez přípravy. A po hezkém průniku Dědinové přidala druhou branku Skálová. Slávistky tak splnily povinnost a připsaly si další vysokou výhru.
1:9

Sestavy

FC Hradec Králové

Hradec: Pospíšilová, Hýlová, Novotná, Svobodová, Miklová, Plzáková, Danihelková, Antalíková, Mikysková, Červeňáková, Vítková

SK Slavia Praha

Slavia: Sladká, Sedláčková, Budošová, Chlastáková(46´Divišová), Dědinová, Veselá, Cahynová(46´Cahynová), Krejčiříková(46´Svitková), Pěničková, Jarchovská, Necidová(30´Skálová)

Detaily utkání

Statistiky
Branky: 14´Veselá, 23´Jarchovská, 34´Chlastáková(P), 49´Valentová, 50´Dědinová, 54´ 71´Skálová, 61´Divišová, 64´70´Budošová
Diváci
50

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články