Report ze zápasu FK Mladá Boleslav vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FK Mladá Boleslav vs. SK Slavia Praha"

1:3
(0:2)
přát., 29. 7. 2017, Městský stadion
přát., 29. 7. 2017, Městský stadion
FK Mladá Boleslav - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> Bejbl, Čvančara, Drozda
Slavia vstoupila do zápasu aktivitou, už v 8. minutě si vytvořila šanci po rohovém kopu. Centr z kopačky Lukáše Bielesze našel Tomáše Čvančaru, který hlavičkou protáhl brankáře domácích. Další roh už znamenal vedení sešívaných. Jan Havránek rozehrál rohový kop přesně na hlavu Marina Bejbla, který umístěnou hlavičkou k tyči otevřel skóre.

Ve 27. minutě to bylo už 2:0. Dobré napadání Slavie vedlo k zisku míče Janem Havránkem, který ještě připravil střeleckou pozici pro Tomáše Čvančaru, který se v souboji s brankářem nemýlil.

Soupeř se dočkal snížení v úvodu druhého poločasu, když útočník pronikl středem hřiště a prostřelil brankáře Svítila. Poslední branku utkání zaznamenali sešívaní, v 80. minutě vybojoval míč Matěj Valenta posunul ho na  Libora Drozdu, který přesnou střelou na zadní tyč určil konečný stav zápasu na 3:1 pro Slavii.

Tým U19 vstupuje do dorostenecké ligy v sobotu 5. 8. od 11:00 na Xaverově, kde přivítá Pardubice.
1:3

Sestavy

SK Slavia Praha

Svítil - Janoušek, Mach (65. Drozda), Škarda, Bejbl (65. J. Schneider) - Petrák (65. Vaněk), Macháček, Valenta - Havránek, Čvančara (46. Azilinon), Bielesz (55. Pek)

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> Bejbl, Čvančara, Drozda

Aktuálně

Otevřené tréninky v rámci projektu SLAVIATALENT

14. 3. 2024
Mládežnická akademie spouští projekt otevřených tréninků pro veřejnost. Přihlásit se mohou všechny děti podle věkových kategorií.

Do ligového jara vstoupili úspěšně i žáci, U19 má další vítězství

12. 3. 2024
Starší žáci si poradili v úvodních jarních ligových utkáních s Kladnem. U19 porazila i Karvinou a dál stoupá tabulkou. Mladší žáci změřili síly s rakouským Rapidem Vídeň. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Slávistická akademie je nejlepší v republice

11. 3. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha získala nejvyšší možný statut chlapecké i dívčí akademie. Počet udělených bodů také znamená pro Slavii první místo mezi akademiemi.

Další články