Report ze zápasu FC Hradec Králové vs. SK Slavia Praha | SK Slavia Praha
Více

Report ze zápasu FC Hradec Králové vs. SK Slavia Praha"

3:3
(3:0)
přát., 13. 7. 2017, Ústí nad Orlicí
přát., 13. 7. 2017, Ústí nad Orlicí
FC Hradec Králové - SK Slavia Praha
Branky: <b>Branky:</b> Azilinon, Beňo, Janoušek
Proti starším soupeřům vstoupili dorostenci do zápasu odvážně, první větší šanci měl hlavou Karel Schneider, skóre však neotevřel. Blízko úvodní branky byl Lukáš Bielesz, který dostal krásnou přihrávku za obranu, brankář Hradce byl však u míče o pár centimetrů dříve.

Do vedení šla juniorka Hradce v 17. minutě, po kombinaci na levé straně se ocitl útočící hráč Hradce Králové sám ve vápně a přesnou střelou rozvlnil síť. Podobná situace přišla ve 34. minutě a přesná střela, tentokrát na zadní tyč, znamenala druhý gól. Třetí branku přidal Hradec Králové v závěru poločasu, střela ze střední vzdálenosti skončila v brance – 0:3.

Do druhého poločasu zasáhla kromě brankáře zcela jiná sestava. A hned v první minutě druhého poločasu Slavia udeřila! Dlouhá přihrávka Dominika Škardy vypadla brankáři soupeře z rukou a Michael Azilinon pohotově uklidil míč do odkryté branky.

V 74. minutě se Slavia dotáhla na rozdíl jedné branky. Centr Vojtěcha Krupičky na přední tyč obrana odvrátila pouze na velké vápno, k odraženému míči se dostal David Beňo a přesnou přízemní střelou snížil na 2:3.

88. minutě přinesla srovnání skóre. Jan Pek rozehrál rohový kop na krátko s Davidem Beněm, který mu míč vrátil, následovala přihrávka na Jana Kotěru, jenž posunul míč na Matěje Valentu, který výbornou přihrávkou připravil střeleckou pozici pro Jiřího Janouška a ten přesnou střelou k zadní tyči srovnal stav utkání na 3:3!

Dorostenci mohli v závěru utkání ještě strhnout vývoj zápasu na svou stranu, po zpětné přihrávce Jana Peka střílel David Beňo, mířil ovšem nad.

Starší dorost tak vstoupil do letní přípravy remízou 3:3 s juniorkou Hradce Králové. Další zápas odehrají na soustředění v Ústí nad Orlicí v sobotu 15. 7. od 10:00 proti Pardubicím.
3:3

Sestavy

SK Slavia Praha

1. poločas: Radotić – Schneider, Drozda, Zárybnický, Michovský – Hönig, Macháček, Bejbl – Havránek, Čvančara, Bielesz
2. poločas: Radotić (60. Svítil) – Krupička, Škarda, Mach, Kotěra – Beňo, Valenta, Vaněk – Pek, Azilinon, Janoušek

Detaily utkání

Statistiky
<b>Branky:</b> Azilinon, Beňo, Janoušek

Aktuálně

Otevřené tréninky v rámci projektu SLAVIATALENT

14. 3. 2024
Mládežnická akademie spouští projekt otevřených tréninků pro veřejnost. Přihlásit se mohou všechny děti podle věkových kategorií.

Do ligového jara vstoupili úspěšně i žáci, U19 má další vítězství

12. 3. 2024
Starší žáci si poradili v úvodních jarních ligových utkáních s Kladnem. U19 porazila i Karvinou a dál stoupá tabulkou. Mladší žáci změřili síly s rakouským Rapidem Vídeň. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Slávistická akademie je nejlepší v republice

11. 3. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha získala nejvyšší možný statut chlapecké i dívčí akademie. Počet udělených bodů také znamená pro Slavii první místo mezi akademiemi.

Další články